召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
碗飯好似得幾啖
我都係睇完酷炫之後去睇aries
睇完對佢好有好感
飯得嗰幾啖 清湯寡水搵舊肉食下都冇 自己食素咪算逼成年男人食素咩玩法 小熊貓隔住個mon都feel到慘
D人都on99
發脾氣就話:唔識顧全大局 唔識做人 幼稚
唔發脾氣就話:好有機心 刻意洗白 扮晒野...
真係神又係佢鬼又係佢

感覺係因為aries之前比人鬧過黎
鏡頭面前更加小心翼翼 好驚講錯做錯
三條海參唔切就咁擺上去好奇怪
可能我屋企唔同煮法
咁臭串嘅條女
切都唔切 唔入味幾有口感都冇用
做冬都得水蛋食
唔切海參同冬菇真係好怪,好難入味,點解唔用把$1400的刀切下
平時無肉食都算啦 今日過節heahea地都砍料加餸啦 以為識整三條海參就好賢妻?
如果佢真係有左嘅話第時個b會唔會營養不良
下 佢係用收到嗰個人嘅名義捐左$3000台幣佢再自己加碼捐多少少喎
咁就算係真定假都好啦 佢的而且確係做咗善事
而且點都好 俾人咁樣玩法都仲冇發脾氣eq真係算好高啦
唔明點解咁都要話佢 呢件事佢擺明就係受害者
就係真係有機心搏人覺得佢有愛心
都唔代表要咁樣俾人扔雞蛋又攞佢件衫黎抹手
玩交換禮物應該冇諗過會有咁既對待囉
真 其實真係好怕呢啲懶係理性嘅評論
點都好佢都唔應該咁樣俾人玩
仲要事後嗰兩條女完全覺得自己冇錯
應該真係傾左好耐大家有共識下和平分開
係囉 點解唔用把$1400嘅刀去切到啲冬菇海參透光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞