召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
最左邊係jennifer花花男朋友,最右邊係liz老公 中間果個應該係snow e老公
個家姐同細佬都好做左
之前試過去買野
咁就whatsapp問左有冇貨先啦
話有喎
之後一個鐘後上鋪話冇曬 屌你老母
邊條?Sorry上個po無追好貼
我知呀,但你著呢啲要著多條褲直接著當over size 衛衣咁好怪
佢應該講緊審判蛙姐20項罪名
唔係雪e個老公
中間okb 店主oyan 老公金仔

繼okb 男店主被當係雪姨老公之後
輪到Okb 女店主老公被當雪姨老公

中間係oyan老公 金仔...
痴線西其實已經關注緊佢地我地有份令佢地認為大家對佢地感興趣
有供有求
係 但唔好講到佢地以為自己有影響力咁 因為某程度上 真係有堆人關注緊 好似你都講緊佢地一樣我係班kol見到反而係開心 始終仲有討論價值
huh???有冇more
According to her......
愈黎愈中意明思
之前佢成日出廣告唔利申
但睇片佢好有心機湊羊羊
結婚同生女前完全唔識煮飯
仲要本身屋企環境幾好 咩都唔洗佢做
但佢老公晚晚都要飲湯
佢就開始學煮飯係湯
到而家佢post親d相都好吸引
羊羊又愈大愈得意
勁倒米,仲話唔怪得會跌下跌下
我都唔識 但你睇下佢ig highlights 再係youtube搵返同一樣食物既做法 你會見到佢好粗糙 好多材料都唔識處理 因為我都係我朋友share話見到丁丁同其他人整同一樣野食但差勁遠
我之前post既就係佢係咁教人食咩維他命abcde 咩皮膚會白 但過量攝取維他命係好危險既事黎 內臟會處理唔到咁多維他命負荷過大而出事
呢信我唔知 冇聽過
佢爸媽離婚之前家暴就有
真心 好奇一問 snow e幾多歲 結左婚未
我都好中意佢地仲要兩公婆都黃
可唔可以講多D?
身邊都幾多黃絲朋友幫襯佢
BTW 有好幾次香港打到好勁佢地都仲開緊live
我心諗屌你賺小一陣錢洗死?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞