召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
但佢地仲一齊做緊生意喎
唔記得撳不推文回覆
自拉
講起蝗丁
佢成日係到post埋咩養生食療
但全部都錯撚晒
我之前都貼過 講佢亂食supplements 教壞晒人
同埋佢整d中式食療都係錯撚晒步驟同材料唔知佢做乜撚野
咁YouTuber都算高收入又得3000 佢都話寧願買咗啲唔實用嘅嘢 不如捐咗佢
孫生都忍唔住係story 屌柒佢地
話太過火
唔好意思 我少食海參 只係好奇問下
乜海參唔洗切開一舊舊架咩 原條食咁撚大舊點入味我記得佢之前炒菜又係原粒蒜頭炒 把1400蚊刀買嚟把撚呀?
Btw冬至飯兩味咁既餸 肉都冇d 我落大快活食焗豬仲好

睇黎小熊貓屋企人同蝦乾真係不和
蝦乾就話無外家,做冬都唔同小熊貓屋企食
咩事?
Aries之前比人鬧咩
有冇人覺得mira又好似肥左一個碼咁
(沒有喔
不好笑
睇完上面講台灣youtuber就入左去果兩條女ig睇下

係咪痴撚線
完全唔覺得係真心道歉
明思要湊女都整得好過蝦乾
佢都on撚9 佢地攞蛋掟完人 都有攞錢掟人
仲要係施捨俾乞兒咁嘅態度
俾人話就講自己俾篋入面兩個鐘所以先西面
你自願入去嘅依家就攞依樣嘢扮可憐
不請自來 仲要咁樣搞9人 真是好撚過分
冇當場爆係反骨班人有修養姐
道歉仲要攞尾彩 以後出街俾人掟雞蛋唔好問點解
仲以為佢已經戴左..
呢件打底衫嚟㗎喎,直接著咁on9
假美國閪 好撚造作

2019年4月6日,在自己的instagram限時動態PO出「不需要特別祝生日快樂,不要再私訊我了!少來煩我!」等內容引起爭議[12],內容被轉貼至Dcard引起大量網友不滿而造成群體檢舉IG,導致帳號在隔天就被封鎖,曾一度恢復又隨即被檢舉至再度封鎖,雖後來解釋因不斷收到不雅照因素,但多數網友依舊不買單,仍然繼續癱瘓IG,11日晚間在Facebook粉絲專頁上PO出道歉聲明影片[13]。
似屎多d喎
我係唔係miss咗啲野
哩張相邊到話suenn藍
唔係話佢男朋友咩
亞視暗星又陰啲陰啲出來扮冇事發生 啲留言好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞