召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
我覺得佢地仲有好強烈既感情
嗚呀 睇到好心酸
啱啱search 佢youtube channel 8月仲upload咗條片係去深圳玩
地板都p白埋
好有心機 呢啲先係真正嘅人妻
邊個係佢
應該係橙色衫隔離個女仔
依家免費巴已經係明星?
jaime po story都唔出得樣?
Boris後面
Sor真心睇咗痴線西Post咁耐
都未認到每張相既樣邊個係雲西
反正都隱形
就算出樣都見佢唔到
冇所謂啦
Mihk啲片都睇得出佢勁做作
初頭成日發晒姣咁黐住其他人
仲要係元朗警區
仲睇liz個啲醒未呀
push
淨係見過明星影 footage 同大陸呢咁樣孭過
係見佢拉頭馬姐
上流社會二代都好多不學無術。呢啲咪就係富不過三代既代表囉
大大屌小小都有人買啦 實大把人9衝去買架
有時見到啲人話有手有腳就做到黑警就覺得好搞笑 講真如果係咁點解你唔去做 好多人可能連體能測試都過唔到 就算過到 你未必過到interview 我身邊有幾個黑警朋友 其實佢地真係好努力 你以為一星期出一兩日對抗示威者真係好容易 亂打人+tg放題一日 作故仔/插贓嫁禍/砌生豬肉又用幾日 基本上真係年中無休 辛苦以為自己為正義出黎仲要比人攻擊批評 講真你有手有腳 頂得順比咁多人攻擊 公開討論咩 有啲死黑警係好乞人憎 我都好唔中意某幾個 我追老豆搵仔都追左好多個 覺得呢個tg有時愈黎愈過分同惡毒 好似鬧人地個女個樣 人身攻擊 等等等等 唔係話講唔得 只係其實啲黑警都係人 佢地一定會睇到 可以稍為將心比己一下唔好下下講到咁盡 唔想香港好似美國咁 將啲亂開槍推入監獄 我都好憎有啲死黑警 特別係呃飯食無貢獻個啲 但係都唔想有一日佢地會因為我地既評論而傷害自己 香港人 多啲鼓勵啦~~~~

大家體諒下死黑警啦 佢地都係打份工姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞