召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
852俾人屌得仲勁
做乜定期有人吹奏852
因為一直都係同一個人
懷疑係bot嚟

好痴線 打喊露都要拍片post story
可能打咗10次以上先拍到咁完美
木到冇左上唇 好撚癲
你又岩
睇翻#710
嗰層有講
呢個先係真實既佢
粗口爛舌
唔抵得人話佢
要即刻幫自己澄清
佢屋企人做咩架 見佢完全唔洗返工咁。。。
猩猩又有新片
https://youtu.be/TqfHqLyZn4I
睇咗幾分鐘唔想再睇啦,又話咩唔信有200萬人遊行 cls
回復?
打開殘體再轉返正體?
講左d咩 唔想睇佢個肥西樣同比view佢
點解仲要用youtube, 藍絲口中外國野黎
佢同gordan拍vlog chok曬聲 好難頂
特登跳去最尾,果然又黎話咩點解唔愛國家,珍惜前人建立既和平既地方,香港是中國的一部分
都無人話香港唔係中國既一部分(雖然有d 人話港獨)
同埋佢真係唔覺得破壞和平安全既唔係政府?
佢把聲真係好難聽。。
睇咗幾分鐘唔想再睇啦,又話咩唔信有200萬人遊行 cls
講左d咩 唔想睇佢個肥西樣同比view佢
特登跳去最尾,果然又黎話咩點解唔愛國家,珍惜前人建立既和平既地方,香港是中國的一部分
都無人話香港唔係中國既一部分(雖然有d 人話港獨)
同埋佢真係唔覺得破壞和平安全既源頭政府?
其實可以唔洗再討論佢 成日係到講埋啲勁on9嘅野去draw attention 其實點解要又拍片去回應? 既然都講到唔撚care啦 咪拍返平時啲19淘寶開箱咪算 定冇廣告 冇收入 就冇content?
大家咪再比view佢 由佢同啲藍屍圍爐咪算
大家對佢咁多意見佢又有content拍下集留言嫁啦
OKB講過自己間鋪全部員工都黃到金 又成日講間鋪生意好差但都不分不割 甚至有俾 恐嚇
又話之前罷工成個奧海城得佢一間罷工 係一個好艱難既決定
佢之前上有線定now做訪問又不斷強調生意大受影響但都唔怪示威者
其實我覺得有心就po下文宣都好好 同埋香港出事個陣真係關心香港唔好再po新貨 參與埋罷工就最好 日講夜講自己生意差真係好撚煩 呢個時勢大部份零售都生意差架啦 你做得黃店係因為你有良知有公義愛香港 而唔係用黃店呢個名義去令更多人去你間鋪消費
佢最近都同雪姨fd左 我見雪姨有著OKB d衫幫佢宣傳成日話自己黃黃黃同liz又fd過夾band liz個阿哥係狗司 佢點會唔知 真係黃一早就liz絕交啦
我都覺佢唔做直播唔係因香港社會問題而係佢想轉做kol 懶係講到自己好偉大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞