召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
鬼妹仔性格 覺得佢同佢男朋友好尷尬
佢嗰啲get ready with me真係 都係個句 有手有腳就做到Youtuber
啲仆街拎你張相整車頭相你都唔會post出黎啦
點解佢要
藍絲做依啲仆街野一啲都唔出奇
我都係睇痴線西 啲絲打講 好似係前幾個po
人地有成170k 咖Morning Routine
真係好撚柒 點解拍得落怯
Agnes好似男人
大陸miu不了
係yumi好啲
𡃁妹一個
同埋邊忽鬼妹仔救命
而家啲妹妹仔當啲ig多少少follower既人神咁拜架
一日未死
一日都有大把打手
有冇人覺得佢講嘢好作狀
好似夾硬加啲英文咁 聽落好唔順
而且個語調口氣好似chok出嚟咁有冇人明
第一次聽呢條友
睇左最新條片
似勁劣版黃心穎 似猩猩
咁都咁多人睇....
Itajustasha
我都係mingsze d片無論講野tone
或者拍出黎感覺都真實好多
對住b女又有耐性
年輕媽媽嚟講好叻
唔會就嚟4張野重扮學生妹先
should be insta ...not ins
fake boobs都好
佢為屌已屌姐
講還講唔好講人老母
係好撚煩 成日要人get佢好大波
有時見到啲人話有手有腳就做到youtuber就覺得好搞笑 講真如果係咁點解你唔去做 好多人可能連剪片都唔識 就算剪左 你都無影響力無view無訂閱 我身邊有幾個youtuber朋友 其實佢地真係好努力 你以為一個星期出幾條片真係好容易 拍片一日 剪片幾日 基本上真係年中無休 辛苦拍到出黎仲要比人攻擊批評 講真你有手有腳 頂得順比咁多人攻擊 公開討論咩 有啲youtuber係好乞人憎 我都好唔中意某幾個 我追痴線西都追左好多年 覺得呢個post有時愈黎愈過分同惡毒 好似鬧人地個女個樣 人身攻擊 等等等等 唔係話講唔得 只係其實啲kol/youtuber都係人 佢地一定會睇到 可以稍為將心比己一下唔好下下講到咁盡 唔想香港好似韓國咁 將啲kol/藝人推去死 我都好憎有啲kol 特別係呃飯食無貢獻個啲 但係都唔想有一日佢地會因為我地既評論而傷害自己 香港人 多啲鼓勵啦~~~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞