召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
另一邊廂睇翻蝦乾

好心佢就咪撚filter到咁搞到啲皮膚污糟邋遢好多老泥咁 印象中佢條仔好似唔係咁黑依家仲要比人係豪dee
睇佢木嘴木左咁耐搞到我形住佢呢張相都係木嘴 點知原來係伸脷
佢嗰下巴仔
豪dee好過牛油果

蝦乾次次煮親野就post好多story懶係賣關子咁
+開vote問大家想唔想佢拍教學
d製成品又用佢部sony影十萬張相+多角度攝影+開行filter執/砌layout
全部架撐用LC/唔貴唔用
點知出到黎又唔係咩傑作
份量少又唔係難整又無肉睇落完全唔吸引
仲要睇得出唔少瑕疵 e.g.炒菜唔撚刴蒜蓉
好難怪俾痴線西大大力恥笑架喎真係
預左負皮
我想講既係做得呢份工就要有承擔 youtuber係咁班死黑警都係咁
香港好多kol只係用自己名氣賺錢e.g乜都話好用有錢就幫人賣廣告 賣二手衫/pr送既禮物 等等 完全無盡過自己責任 例如:藍絲jade 同山東sue 呢班垃圾kol無盡責之餘仲周圍吃喝玩樂 講真做得kol預左俾人屌 佢地做咁差屌柒佢地真係好撚正常
至於惡唔惡毒 道德撚就死返去BE啦 連登唔岩你
最後 叫人體諒班垃圾kol咁是咪要體諒埋班死黑警?工唔係咁打 返工都要對得住自己良心 黑警死全家落地獄
佢真係好有自信點解會好意思話自己似momo既
兩間都咁local 既大學點吹到自己鬼妹仔性格 唔怪得而家d妹妹去幾個月exchange 就忘記埋自己母語
一啲都唔似那來的自信
有冇下面d cm睇下
話佢似豪dee可能仲益左佢
我都追翻post 但水真係唔係咁抽
想點 除左一樣都係女人 完全無嘢似

中肯
屌佢老味今時今日重幫襯福建幫炑八

佢都開始接廣告
本身都對佢冇乜野 又見佢係黃

點知呢排都只係去吃喝玩樂
冇再share過文宣出story
今日仲見到佢出post去LA玩?

尋晚平安夜香港打仗咁
你去玩都算 仲要出post?
我unfollow左喇
你間ohkoreabeauty我都unfollow埋
撬自己best friend牆腳嗰個?
啱啱先望到
廣告個post話工作
但另一個post又話去旅行

你工作定旅行
個口咁大都靚
佢未真係肥咗好多 又唔接受自己肥既事實
沒有喔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞