召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
但佢同仔女又一樣樣
Lm
兩個話晒都做左人呀媽
好心就唔好周圍呃人 p成咁
好羞家 次次post相都騙案咁
係都唔奇
不過爆料係「黃心美食洋腸」我信住一半先
應該係條眉出事
係 估佢唔到
lm
睇曬啲片
首先玩雞蛋嗰條女不請自來已經好無禮貌 第二佢個態度係咩料
btw 我都幾鍾意睇反骨男孩 佢哋啲片無厘頭戇鳩鳩得嚟又幾好笑
剩係有睇過joeman個女仔都幾好脾氣 好撚欣賞佢
佢整污糟埋人地個境
件衫好似巴黎世家人地前一日買
最尾人地都算咩都唔洗佢賠
但條女仲自我感覺良好
啲人去曬佢channel屌爆佢
佢都仲可以話個陣所有人氣氛都好好
條女真傻定假傻啊?
Aries好好女 知道要顧全大局
又費時搞到成件氣氛死曬
佢仲要驚整污糟幫人地試帶個條Pandora手鍊
而公開say個sorry 但其實最應該道歉係個兩條女

小熊貓做冬都無肉食
所以信少少
係呀 俾著係我一定發癲
係呀 因為佢改咗名我起過佢底所以記得
一定冇賠 可能連送乾洗錢都冇比

條女講嘢根本意識唔到自己錯誤
有人cap左佢係阿圓條片一面不屑
對住鏡頭外邊嘅人講話我份禮物比較好
之後就係咁撥弄自己嘅頭髮但唔參與大家嘅討論
Aries今次真係識做人好多
自從上次生日事件之後
如果當眾發脾氣 會搞到現場氣氛僵硬+
現場好多部機影住 唔適合發脾氣
D台女台仔仲喺度指責受害者

人哋呢啲係叫顧全大局 比人講成有心機
個個女人仲要話之前問過其他朋友如果被人揼完雞蛋俾返錢你o唔ok 仲話個個朋友都話好ok
個重點仲要係本身佢已經要買一萬蚊禮物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞