召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
笑死 透光冬菇海參
應該係
可能怕我地望到,話佢買外賣扮自己整
索性唔切囉
不過大家又洗乜鄧小熊貓慘
人地外面食慣好野啦
即場處決喎
呢d叫心機深 係咪見識少
真心?
128吹大雞佢有咁多followers都無幫手宣傳下
明明我記得之前佢會話心痛心痛
個ig shop shopaholic852又開live扮無賺錢
佢個間飾品店係批發店好出名 買夠5件products就會半價
但佢live講到自己淨係賺30蚊運費好偉大咁
係到呃水魚
你明買明賣無問題 但唔好係咁提自己無賺無賺但明明賺好多啦
唔切開點炆得入味呀?
佢真係唔識㗎喎
你下面段嘢講咩 Get唔到

呢件事完全就唔關有冇事先set好
我睇咗佢嘅道歉佢根本就唔知自己錯咩
段片佢影自己送禮物俾媽媽
佢就prank人地
重點係要人哋一張一張錢接過去
純粹就係唔尊重人 唔關prank唔prank事
Aries媽媽見到自己個女咁樣俾人搞
又會有咩感想 唔通會好受咩
成件事就好諷刺
以為30幾....
真咩
睇佢個story我都睇到loop左兩次
除左上面個位好心絲打講既高低駁之外
佢身材其實已經好唔錯
如果佢168高 骨架要有咁上下大至會好睇
佢同另外個金毛都好嘔心
凈係識賣弄身材
依家先見到佢其實冇著褲
應該短裙嚟
但真心好唔尊重同你好fd咩而家?
比起短髮女 個奎丁D態度閪到
好仆街

一樣係人妻 一樣係做冬
蝦乾就得條硬膠海參
人地就有雞湯 有肉有海鮮
小熊貓真是好撚慘 平時已經得透光肉
冬至連一嚿完整嘅肉都無
喺公司食啊都好餸過佢
個短髮女都係比人屌得多先收斂下咋。
個奎丁個態度完全係mean girls 入面啲八婆咁 oh 整到你咩講多謝啦咁
再睇一次至見到金色短髮女當人地件衫係抹布
真係好撚誇張
好耐之前就有講互相unfol左大家
啱啊 其實香港女仔真係好harsh算係咁啦
個短髮女就係之前浪費勁多膠飲管做唔知咩濕尻實驗個條女囉
個排上曬台灣新聞比人插唔環保

佢拍既片都係好明顯要attention seeking
有條係拍咩令男性心動既泳衣 下面comment勁多鹹濕佬圍爐
條女根本想用好多方法去吸引人注意 都可以話係一種頻道經營手段既 不過個人覺得想法好唔成熟同做得多令人好厭惡囉
有個迷思 香 & 投訴?
香點解要投訴 臭先要投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞