召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
佢同蛙妹去玩具店買玩具 講左句呢個畫面好熟悉
好心痛聽到
蛙姐算係唔係好靠youtube搵食
主要都係賣佢隻公仔
不過我係佢岩岩upload果時睇冇咁多廣告 如果一條片咁多廣告真係會唔想睇
我覺得係相反喎 好多人/小妹妹係鐘意睇佢youtube同埋鐘意佢個人先買佢既products..雖然對一個插畫家黎講係好sad但呢個又事實。。
佢一開始拍片都係想宣傳佢隻公仔 咁佢都叫成功左
同埋好似幾好賣
係相反啦其實
香港有好多素人插畫家有時行手作市集先會知道
反而佢有好大優勢係一個Youtuber
先影響到其他人想買佢Product
當然 我亦覺得佢地比心機去創作自己既產品
係就係一開始靠youtube宣傳肥蛙呢隻公仔
不過無可否認youtube帶來既收益更加巨大
我覺得一定比單靠賣products賺得更多囉
我都係啱啱upload時就睇
所以冇廣告
有拖拍 所以唔駛日日幾廿個story叫春 扭屎忽
屌佢之前兩隻都係自己唔小心攪到隻狗俾車撞死,仲話係意外,一句意外自己唔使負責任,好心佢咪再攪d狗啦
但呢隻係人地送俾佢
不過,都凳隻狗擔心
明明都係啲素翅肉絲木耳冬菇
當買埋雞返黎煲雞湯底,有幾極高成本呀?
大把老母日日煲果煲湯都唔止而個價錢
平日只係得得白洽菜食,但又煲碗仔翅咁多調味料既野比人食真係好反智
小熊貓:我平時夠話想食肉,又唔見你煮比我食
好煩呀條女
而家啲豬仲貴過雞呀知性人妻
咁講會唔會太苛刻咗少少..
人地小熊貓會自己出去食㗎嘛
真係好欣賞balu
Balu好好架!
佢keep住文宣
歌都作埋
用adblock啦
利申: 好討厭老泥庚
但見到你地咁講真係唔講唔得

連登西割蓆抓鬼同分化真係世界第一
政府同黑警未搞死我地已經比呢班分化西搞死
要比較上去總係有得再比
po文宣又話唔出黎
出黎又話齋行唔落手落腳傳下野
傳野又話唔捐錢
捐比星火又話淨係捐一次攞光環
捐錢又話人買贖罪券
...

無可否認,區選後成場運動都降左溫
再加上黑狗濫捕同埋秋後
大家都吹風靜靜雞
根本就唔係一兩個kol既問題,而係成個運動既問題
個D黎明行動完全失敗
大三罷完全做唔到
我地每一個人都有份
面對咁大既內外問題更加應該槍口對外
而唔係係到分化其他黃路人
feel到佢用"☺️"但其實嬲到仆街
balu真係最貼地
我Google埋熬雞精,都係四十幾蚊包,點樣成本高老母有時煲d湯材料都兩百蚊左右啦
同😊簡直異曲同工之妙
岩呀 上次老母用左兩條海參同埋花膠等等去煲湯
煲出黎都係得四五碗
佢話成煲湯計埋都成二百零蚊

如果呢煲碗仔翅都成本高唔知小熊貓平時係咪食開啲冰鮮肉急凍丸同埋街市收檔啲賣剩爛菜

蝦乾買把刀就千幾蚊 反而食呢就無肉又得四粒魚蛋
會唔會調轉左啲野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞