召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
哩張終於似之前有絲打po既嗰批相
短頭髮勁樣衰嗰批
之前真係r爆頭唔敢信係佢
個店主仲問佢夠唔夠架
隔離個B....
冇諗過nicole平時好似傻下傻下咁
原來都有買likes

雖然我都覺得佢本身又唔係紅,點解ig都平均有千幾二千likes?原來大部分都係東南亞人like佢d相

不過d likes近日冇晒
希望你睇到呢個post會買返啦
似乎韓國種都差不多
佢好似不嬲都買開 之前仲用auto like bot喺咁亂like 人d相 不過佢真係靚同高瘦 外表好過好多youtubers 利申曾經同High school
高瘦就真既 但唔覺靚
又係第一次聽呢條友
一路碌佢ig感覺同你一樣 唔覺靚好普通
直至碌到張佢同icu既合照
嘩即刻覺得靚左好多
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20191225&s=7015342&a=60416726

雪姨原來仲有同陳凱琳搞生意
唔講都唔知佢真名叫容可兒
佢做生意 但好多年前已經拍片想做KOL
大佬b個年初已經想紅啦?
雖然係無繼續拍落去
但講真佢間野其實同其他網店鋪差不多
但係佢最快做得起
我覺得呢個人真係唔係咁簡單囉

果日我fd都有份屌佢 佢覆左兩大頁say sorry
仲send埋屋企買滿物資既相出黎
希望我fd唔好誤會佢 佢解釋完仲同我fd講
「我依家會del相 ,可能同事真係錯嘅時間出錯」
攪到我fd真係覺得自己話錯左佢
我fd仲話唉都係唔好攻擊同路人啦 (我心諗 屌)
( 張相我無,只係聽個fd講 )
呢d所謂做生意既人講野係好有機心又小心
覺得佢咩都有諗到下一步

利申 : 留意左呢條友好多年啦 成日彈出彈入
佢做咩都留一線 有自己成盤計劃果種?
所以我先叫大家買852
真人靚過上鏡好多 不過香港youtubers無咩邊個靚
其實ig都就hide likes點解仲要買
真係咁重要咩
佢好似有出過文宣
icu大隻過佢太多
認同你 但可惜無邊個做到
個個都好似有天大既顧慮咁! 出張相有機難?
有陣時我喺度諗 可能真係我呢d小人物出都無用 唉
好奇一問 點check到一個人係咪用auto like bot like人d相
覺得做ytb靚唔靚冇乜所謂,靚我睇明星仲靚
佢都唔算ytb啦 唔知幾耐冇出片
同埋佢講嘢好on9 甩甩咳咳
佢好似成個人無所事事咁
屋企有錢真好
佢痴埋好多KOL
見Jennifer fafa同Liz都同佢拍片去LA玩

我唔想屌同路人
但我開始發現佢d post前言不對後語
之前一時話因為局勢好耐冇開live
明明我就記得冇幾耐前開過
攞盡光環

其實做返份內事自然有人欣賞
硬係要講到好偉大咁
岩岩試過佢個方法木咀笑好辛苦
我諗佢練咗好多次
你成日hardsell 852

有好多小店好過ohkoreabeauty就真既
我再入去佢地ig睇
公司ig根本就冇post過罷工同文宣
前排佢係連續瘋狂咁出文宣兩三個月
勁寫嘅屌政府 完全無停過 真係好好好煩膠!
痴線西呢到已經有人講過佢偉大啦!

印象中
6月係佢出文宣前 有人話佢公司ac點解唔出
佢就即刻將佢初中已經開始2013年咩參加社運
又做糾察又菜園村 又話果時黃傘已經罷工一星期
係到話自己做過咩唔洗放上網 乜乜物物咁
但係佢又會提自己有做過?

之後聽朋友講先知原來佢有將全屋物資嘅相
我先看得佢個人係 下下都有留準備既人囉

佢本身直播真係個個星期做
家條友上左岸? 兩三個月都唔做一次
本身都想入去睇下新款
佢成個冬天佢做得兩三次蹅 話改轉拍片喎
覺得其實係想做埋KOL搵錢囉!!

之前都有提過我曾經買過下
雖然次次都有罷工 但扮偉大我真係覺得煩!
我提佢 係因為我少少跌眼鏡
前言不對後語 我接受唔到
想做KOL? 不了

香港人係香港連聖誕節都冇得過
佢就好happy咁出post去旅行
黃?睇唔到
852偽黃 細佬藍絲係到屌啲示威煮搞到佢無生意
852都有成盤計劃 唔係點樣做到開完一間分店又另一間分店
商人好黑暗

我暫時不割
不過我會優先支持返黃到金既先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞