召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
邊個嚟
佢話如果連朋友都係藍會byebyd呀⋯
佢同suenn byebye咗喇?
Sorry 冇乜留意佢地兩個ig
咪就係未,就係仲fd緊,所以咪想問佢囉⋯
見到臭鼻忍唔住笑
呢種衫係可以直接著係面
普通緊身衫 + 攝衫好容易行行下鬆左出黎
加個扣好似泳衣咁著就唔洗成日要攝返入去
要超級瘦先著到
之前又有人話有料爆佢,後尾又無左
好失望佢同pkj fd過,同類人
不過佢好似真係有啲啲混血,我鐘意佢阿媽多啲;佢阿媽呢個年紀先開始玩健美仲攞埋獎
我着過,唔鐘意,會壓住個閪
做冬得2個餸 其中一個仲要係蒸水蛋 就算係都唔好post上ig 啦 好尷
叫佢食屎 之前仲敢post一張佢拎住光復香港既紙定咩既相人但香港發生咩事就唔理 好彩唔係住係香港同靠香港搵食
冬大過年
唔知小熊貓新年會唔會連水蛋都無得食呢
佢係混英國呀 佢以前未出名時成日以British Chinese 黎打飛機~
呢個真呀佢媽離婚後仲charm過以前
Lm
絲打,睇開啲啦
成堆kol就係打飛機群組,以為全世界都對佢地生活有興趣,以為自己係瀕臨絕種生物要24小時拍片紀錄自己小事,又或者介紹自己廁所之類 以為自己style好特別,鐘意濃眉大陰唇,格硬拗個樣姿勢出嚟,其實外面一大堆一樣樣,但又要以為人地抄自己 , 以為自己唔讀書拍片有followers有分紅就係人生勝利組、就係專家,教人果樣呢樣,學人搞生意,教人熱水浸con之類

有一個咁大平台都唔做啲對社會有益嘅事,只係識教人買買買裝造更多垃圾、只係識避時間po自己旅行片,J自己果樣呢樣,但又唔肯面對現實就係佢地只係一大班會拍片又on9將自己生活每一面都po上網比人睇嘅普通人,結果比人知道行踪又要嗌好驚啊

無啊無特別講邊個,唔好對號入座
我記得佢有拍過一條片好唔開心坐係地板到,title 係 I am not pretty just because I m white
我唔多記得內容了,但我記得佢講過佢家族係各種白人mix埋一齊,無邊個特別嘅國家喎

所以 British Chinese 係
我意思係指佢亂講自己mix邊,前言不對後語
You got it絲打
got it

原來我地一直都誤會左suenn
好撚同意 真正成功既人唔會咁做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞