召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
因為海參痴刀難切
口感更好真係痴撚線 咁佢平時D肉又切到透光
買返嚟咩樣咪咩樣 唔使切啦
係insta
香港人就叫ig
Ins係得大陸會叫
乜撚野ins
好難聽

你確定
利申 係外國同開abc鬼妹玩 佢地叫insta
我身邊有幾個打工狗朋友 其實佢地真係好努力返工 你以為一個星期返足返五、六日 甚至要OT真係好容易咩 日日倒屎塔咁早返工出到黎仲要比老細攻擊批評 講真你有手有腳 頂得順比咁多同事攻擊咩 基本上真係年中無休
係啊啲YTB剪片真係好辛苦啊!
但係十年唔UP一次片果堆垃圾,係咁意出個廣告PO就幾皮,值咩?!MMM甚至連YTB都唔係啊!
佢地所謂既影響力係邊個俾佢地?係香港人啊!到最後,有幾多個為過香港人出聲啊?喜茶TINA蝗呀?
「基本上真係年中無休 辛苦拍到出黎仲要比人攻擊批評 講真你有手有腳 頂得順比咁多人攻擊 公開討論咩」

你係咪真係追開痴線西架,咁嘅野都講得出
p牌無得比負皮
我身邊有個阿媽,其實佢真係好辛苦打理頭家,你以為一個星期日日係屋企甚至要比屋企人呼呼喝喝好容易咩
日倒屎塔咁早煮早餐比你仲要比你攻擊唔好食
講真你有手有腳,頂得順比咁多人質疑你做唔好阿媽責任咩,基本上真係養兒一百歲長憂九十九

媽咪 I love u
媽咪是最好的
咁都要圖 ?
嘩,講到返普通工唔會俾人攻擊,俾同事公開討論咁
女仔
條肥婆40歲都黎頭
好有話麥美娟係講粗口個女仔FEEL
傻閪KOL無出過黎返工,唔知職場有幾恐怖 之前返intern,都比人蝦比人影上佢地個八婆group講
邊個做人唔努力 邊個返工唔辛苦
咪再追痴線西啦
返火星啦 地球很危險
就快變秒經 個個post都以為波仔有新女 但其實都係雲西黎 百變怪咁款
你講既呢堆垃圾我都同意係垃圾只係有啲其實真係好努力~~
條女中學成日已經發埋明星夢
睇過佢d片 化妝完全冇技術可言
性格又差
阿豬阿狗都做kol
我幫你俾咗
邊份工可以無學歷無學識都可以一個月搵六位數字
咁你都知比人講係幾唔開心啦 唔係話唔講得只係可以少啲人身攻擊同多啲鼓勵姐~~
你幾歲其實
邊個特別努力
真人拍beauty野邊個特別努力呢
我真係諗唔到
其實tati嗰啲日日出片
台灣嗰啲幾日一條片
人哋都唔會呻話好辛苦乜乜乜
你揀得做youtuber唔係預咗拍片剪片辛苦咩
呢個世界除咗做二世祖之外有咩職業係唔辛苦
TO 18歲卜卜脆
岩啊 既然以上你都同意係垃圾 咁證明你唔係盲撐(掛)
有因必有果
有人鬧某個YTB 攻擊佢
係佢做左啲咩令人厭惡
舉個例,你見有人鬧mingsze咩?
點解要係咁狙擊蝦乾你又知唔知?
你不如講下你果幾位YTB朋友有咩好,值得我地俾view佢?
例如有邊個好努力?
真係有心機擺落去啲content到嘅youtuber係真係好辛苦 但香港拍廣告雜誌嗰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞