召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
岩岩一SEARCH ........ 咪玩啦大佬
完全同個靚字0關係
我一直有個疑問 點解山東個女生頭髮生得咁慢 明明佢又唔係早產嬰 健康既 老豆老母頭髮都密既 我見遲pipi 啲頭髮已經多佢倍 山東連頭髮都係假?
香港咁多社會運動同革命會失敗就係因為對同路人太harsh 同逼害自己既政權會話太暴力 畫面唔靚 失民意
啱啱去咗Search 屌嚇撚死
明明妹妹仔樣 但一啲都唔似
痴線西都要改朝換代了
乜花物花已過氣
換上Agnes Yue Hiuxx咩Ching Miu Miu Yumi Joycelyn?
其實仲有超多IG中學「女神」勁多人Follow
頂上00後新一批
咁將心比心 一個平常人受呢d騷擾都唔開心都會驚
何況係要照顧new born既媽媽
利申先 我都唔中意suenn同heyman
不過我真心覺得有時對同路人太harsh只會逼走同路人 令成個運動真正「失民意」
當然你話佢如果出面打仗打到砰鈴彭爛佢仲平行時空就抵屌
但如果只係少左po文宣運用自己影響力既話
又未至於要話人係藍既
當然如果有證據證明佢係藍就冇野講
但革命一定係多一個朋友好過多一個敵人
上個po都有絲唔小心屈左kol係藍
仲有Dotte hidee炒車事件
我覺得唔好唔中意一個人就屈佢係藍人格謀殺黎
同時要接受其實自己陣營未必真係咁高尚
總有人係黃但心地唔好/做壞事
你睇下大j係黃但都比人踢爆幫藍絲二佬搵食
但都不割 先係真正兄弟爬山

好似唔係好關痴線西事 但我覺得而家好似好易唔中意一個人就屈佢係藍 唔係講緊痴線西 其他人都係咁唔係好中意呢個情況
首先完全唔知佢哋係乜水
第二佢哋唔係KOL
第三兩個都唔靚
所以冇討論價值
好似係
有啲道理
咁個MiuMiu呢
又幫TVB拍戲
咁耐以嚟平行時空到極點
簽晒經理人 又奶共
今日查黃藍地圖果陣發現黑咪間舖榜上有名
依家啲00後嘅審美標準到底個average係邊
Anges Yue又話正 睇見排牙都唔開胃
岩岩再去hiuxxching同joycelynwuc兩個ig 真係大開眼界
個個中學雞帶返con 化返少少妝 扮下pose
你都可以係女神 靚女
一個都唔識我停留咗係幫主年代
正常架 有D BB係頭髮少D
有D就一達達密同長
細個阿媽會拎生薑磨泥摔下頭仔
大個慢慢就會生出黎
我search完個樣係咁
以為自己審美眼光出現咗問題
但睇到你哋啲comment我都放心啲

Katy yeung P白對腳賣美白廣告地毯都美白埋
Tune 白放大張相當before & after
係咪當人白痴
balu仲要同佢好frd
無fol佢ig 好失望 原來係啲咁嘅人
2000後喎 會唔會green左啲不過要揀都係joyce個個 前面個個好作
我岩岩又唔小心SEARCH 咩AGNES YUE....
咩料???????
唔靚之餘 個妝仲要馬騮屎忽咁
紅係邊???????????
黃心穎已經劣再劣版

我唔識化妝都覺得佢化得好醜
12.24 和你shop
12.25 SUCK三部曲
12.31 和你拖
2020.1.1 元旦遊行

#聖誕不消費
#中環PePe專門店=人血饅頭

Balu
佢究竟出名啲乜 出名同gordan好sweet
兩個都唔靚完 等我仲特登搵黎睇葵廣行一轉都執20件既款
個hiuching有個一萬訂閲嘅youtube架
佢地呢堆以前有個friend v.phw變左mk妹10幾歲就紋晒身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞