【補習社二部曲】《為自己的青春舉行一場葬禮》

1002 回覆
237 Like 13 Dislike
Hehe~
已live
lm
留名睇gay故
咪撚變gay故呀
Lm
lm
今晚返去加速兩更
多謝各位嘅愛戴
咪撚變gay故呀

傻啦
點會
留名

主角發奮既時間到啦
新post 留名
阿楊
皮己正
留名
留名
今晚返去加速兩更
多謝各位嘅愛戴

多謝樓主加更
無條件支持樓主!!
第二部曲起奏

btw,樓主完左呢個故會唔會繼續
學完車返嚟出文
呀楊有佢英姿嘅時候,從一開始,佢已經俾我大膽,唔會拖泥帶水,識得食住個勢上。

呢樣係我學唔嚟嘅嘢,如果我識得睇,又或者如果係呀楊溝Kitty,我諗一早已經得咗米。

但自己身邊總有呢種人存在,行係你前面。

你會好想好似佢咁,勇敢啲,大膽啲。

但自己又做唔到,所以啲人話我廢,我認架,一無是處。

考個咁撚爛嘅成續,自己仲要鳩下鳩下咁,要啲fd擔心自己。

「我依家陪緊呀水去ive度報名。」呀楊拎住個電話,同緊關晴傾緊。

我覺得自己好似個小朋友咁,咩都要人照顧......試問咁樣嘅人,點樣做人男朋友?俾到幸福人?

「嗯,好啦,報完就返嚟啦。」然後佢就收咗線。

「呀楊,我唔想做ive仔。」

我真係醒,我已經發咗太耐嘅夢啦,係時候要清醒。

我徬徨到一個點,手蕊不停咁出汗,咁大個仔,都未試過咁驚。

當你識驚嘅時候,你就識得去改變,因為你知繼績咁樣落去。

食得屎架啦!!!
LM
有幾多人在線上
依家打文!

你個名
快啦
等緊呀樓豬
「做咩呀你?」以呀楊嘅聰明才智,無理由估唔到我諗咩。

「你諗住retake多一年?」果然呀楊好快估到。

「係呀。」我停下腳步。

「你可以一邊讀ive一邊retake嘅姐,無壞架。」呀楊佢隻眼瞪到老大。

「係……但我想專心考好佢,駁返上u。」

「我講真架!我下定咗決心。」我好堅定咁望住佢,我好清楚依家嘅我做緊乜嘢。

呀楊見到我咁嘅態度,蹦緊嘅神經都稍為放鬆落嚟。

曬一年就曬一年啦,總比之後嘅日子混混噩噩咁過好。

「好啦,你都決定咗囉,做兄弟嘅,唔通唔撐你咩?」呀楊語重深長咁講。

「只不過頭先見你成個人鳩下鳩下咁,唔想見到你咁,咪過嚟屌醒你囉!」

「最緊要你自己有目標,咁樣先可以幫到你,屌!你無目標,唔知自己想點嘅,我幫個系呀?」

呀楊嘅粗口,令我感受到溫暖。

屌到我好開心!
GAY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞