【補習社二部曲】《為自己的青春舉行一場葬禮》

1002 回覆
237 Like 13 Dislike
正評加速
TB
加速
樓主出文咁慢 真係無哂癮 又話正評回覆加更 每日淨係出幾篇 邊忽加速
Btw想吊醒樓主 唔係想棄故

心聲
樓主出文咁慢 真係無哂癮 又話正評回覆加更 每日淨係出幾篇 邊忽加速

心聲

樓主唔好誤會我地只係好想睇文
一D都冇怪你既意思
唔好棄故呀
聽日考數,臨訓追埋你個故先訓

樓主真係加油,我好想睇埋啲劇情,等得我好辛苦

加速

比tb食左
加更加到人影都唔撚見埋
係唔想出就咪撚出啦柒頭
以為自己啲文好撚馨香咩
正垃圾廢柴一條唔死冇用

屌你老母,係依到都見到你隻癲狗
係唔想出就咪撚出啦柒頭
以為自己啲文好撚馨香咩
正垃圾廢柴一條唔死冇用

好走唔送
成撚日催文 人地唔洗訓教既 唔洗做野既 痴撚線
係唔想出就咪撚出啦柒頭
以為自己啲文好撚馨香咩
正垃圾廢柴一條唔死冇用

唔鐘意就咪撚睇啦屌你老母,批評人之前睇吓自己有冇咁嘅料,冇料嘅就收皮啦好冇?
女仔?

「姐係TB?」

「嗯。」Vicky輕輕點頭,「佢男朋友一直係嗰邊照顧佢,你知架啦,讀女校嘅好易同TB一齊,我都見怪不怪,我都唔會用歧視嘅眼光去睇TB。」

我同佢坐係月台度等車。

「開頭佢仲未放得低你架,但慢慢佢男朋友陪係佢身邊,先至行得返出嚟。」

「唉!我都唔知Kitty鐘意你啲乜!肯為你做到咁。」Vicky一臉嫌棄嘅樣,然後繼續數落我。

之前啱啱補習都已經睇唔起我,難怪佢依家會咁樣嘅,唉怪就怪以前嘅自己太撚無用。

「我都唔知。」好老實講,我都唔明...

「不過愛情呢啲無計嘅,想當年我自己都盲咗咁瘋狂去愛一個人......但依家我攰啦。」

「咩事呀?」見佢楚楚可憐咁,忍唔住就關心佢。

不過佢當年咁嘅樣都有拖拍!?睇嚟肥閪都有肥閪嘅市場。

「算啦!唔好提!你已經好過條仆街好多架啦。」

「點解?」

「起碼你好人。」

又係呢句。

「咁佢哋依家點?」我見架車就嚟到啦,嗱嗱聲問重點。

「睇落都幾好呀,我同佢都好耐無見,我淨係知佢一開始去到嗰邊嘅生活,之後慢慢就唔知啦。」

得!我想問嘅大約已經清楚曬,之後都要靠自己。
係唔想出就咪撚出啦柒頭
以為自己啲文好撚馨香咩
正垃圾廢柴一條唔死冇用

唔鐘意就咪撚睇啦屌你老母,批評人之前睇吓自己有冇咁嘅料,冇料嘅就收皮啦好冇?

關你撚事呀
批評都要經你批準?

多謝你幫我推po

加速

多謝你一路支持我 之前真係攰 有心無力咁
晚晚臨訓 朝朝起身
都會黎追故
但係樓主可唔可以加速
出文速度真係有啲慢

我知呢個速度比起之前慢咗好多
我會努力改返嚟

心聲

樓主唔好誤會我地只係好想睇文
一D都冇怪你既意思
唔好棄故呀

我知 所以有人棄故唔睇我都唔會怪佢哋
只會怪自己出得慢 而且劇情推進都慢
Btw 你屌得啱

加速

多謝你一路支持我 之前真係攰 有心無力咁

加油,用出文嚟報答我哋啦
加油樓主 重追緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞