【補習社二部曲】《為自己的青春舉行一場葬禮》

1002 回覆
237 Like 13 Dislike
文啊
關晴?
Kitty老母
kitty家姐?
Kitty 整容失敗

「Kitty。」

個女仔,咪住,呢條女應該唔係女仔,從佢嘅妝容嚟睇,似女人多啲。

女仔同女人嘅分別係,一個係無俾人開發過,一個係俾人屌過。

「你同佢係咪係補習社識?」個女仔思考咗幾秒,然後輕輕道出。

明顯係真係kitty

「Kitty。」

個女仔,咪住,呢條女應該唔係女仔,從佢嘅妝容嚟睇,似女人多啲。

女仔同女人嘅分別係,一個係無俾人開發過,一個係俾人屌過。

「你同佢係咪係補習社識?」個女仔思考咗幾秒,然後輕輕道出。

明顯係真係kitty

比人開發得勁過頭,失憶!
等一陣出文
等一陣出文

等緊
我呆咗咁望住佢,因為除咗呀楊同關晴,應該無人知我同Kitty係點樣識架...

我嘅心情甚為激動,因為我已經好耐無聽過Kitty嘅消息,就算ig,佢都只係post啲歌詞文。

『誰人曾照顧過我的感受,待我溫柔,吻過我傷口?』

如果係以前嘅我,我會知道佢打喱篇文係關於我。

但隔咗咁多年,只認為,佢唔知同邊個男仔講。

雖然個心拿住拿住,但其實好有衝動想去關心佢,想問佢咩事。

只不過,我壓抑住自己,同自己講,喱一切已經唔關我事,我同Kitty嘅世界無交集好耐。

我仍然會因為佢嘅一舉一動而牽動自己嘅情緒。

「你點......點..知架?」我有啲緊張。

「你無咩點變喔。」佢講嘅嘢好莫名其妙。

「小姐你咩意思呀?」我盡量保持得好有禮貌。

「嗰陣時係咪有兩個女仔陪Kitty補習嘅?」佢好得戚咁講。
仲有冇?

有 一陣出埋加更篇
我呆咗咁望住佢,因為除咗呀楊同關晴,應該無人知我同Kitty係點樣識架...

我嘅心情甚為激動,因為我已經好耐無聽過Kitty嘅消息,就算ig,佢都只係post啲歌詞文。

『誰人曾照顧過我的感受,待我溫柔,吻過我傷口?』

如果係以前嘅我,我會知道佢打喱篇文係關於我。

但隔咗咁多年,只認為,佢唔知同邊個男仔講。

雖然個心拿住拿住,但其實好有衝動想去關心佢,想問佢咩事。

只不過,我壓抑住自己,同自己講,喱一切已經唔關我事,我同Kitty嘅世界無交集好耐。

我仍然會因為佢嘅一舉一動而牽動自己嘅情緒。

「你點......點..知架?」我有啲緊張。

「你無咩點變喔。」佢講嘅嘢好莫名其妙。

「小姐你咩意思呀?」我盡量保持得好有禮貌。

「嗰陣時係咪有兩個女仔陪Kitty補習嘅?」佢好得戚咁講。

唔係個兩隻精靈呀話!
加速啊
文?多d
仲有冇?

有 一陣出埋加更篇

文呀文呀文
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞