真男人一定噴香水+香水點評 (4)

1001 回覆
7 Like 53 Dislike
點解後悔?
點解要blind buy?
我都唔知 唔知痴咗邊條筋
隻味有啲濃 同埋遠聞完全聞唔到有嘢 要近啲先聞到 但係一近聞就濃到仆街
邊度買香水會平啲多啲選擇?
有無推介?想買bvlgari AQVA MARINE
呢3隻放膽落莎莎聞啦
聽日就落去聞
巴打你有無用開好用嘅香水樽推薦
講咗幾版講到口臭

香水好主觀,同一隻嘢,A話香,B話臭。所以一定要試過先買

好似white musk咁,有鬼佬youtuber話佢係cheap fragrance number one,但唔代表你鍾意啵

同埋呢排duty free少蝗蟲,都可去試下

要我推薦嘅,我推薦Sauvage EDT
巴打係咪睇漏咗嘢
唔明?睇漏甚麼?
你講邊隻?
唔係下話 見啲人不斷吹奏話好正
Sauvage隻味係咪太成熟唔啱後生噴
Sauvage 點睇EDT同EDP做比較?
有無巴打有用eric buterbaugh?
秋冬想揾隻木+花試下
IG

top.accessories.perfume
有冇人知Dior Homme Intense 2011係咪已經冇晒
感覺上呢個系列偏中性
試完Burberry London
男女版都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞