真男人一定噴香水+香水點評 (4)

1001 回覆
7 Like 53 Dislike

最近入手呢枝
唔係地底泥既 無可否認 Sauvage同Bleu真係近呢十年八年最成功 最多人知同買既香水黎既
但係噴得香水都係想自己特別d啫 咁噴埋d通街都係既香水為乜呢
好味就會多人噴 多人噴就會變公廁
aventus香港邊到有??
用緊fabulous,諗緊oud wood好唔好
EDT定EDP黎嫁?
係邊買嫁?
想學欣賞香水, 有咩途徑, 有冇咩課程岩使
我最近買左bvlgari隻wood essence edp噴左有一好舒服relax既感覺,囡囡都鐘意隻味
香港好似無左
我呢支係外國買的
Sauvage 枝perfume 好好聞
我係絲都忍唔住入手
係呀深綠果隻,佢好似仲出左款淺綠不過我未試過

按果時用少少力快d一下按到底,會噴得好d
呢款我唔噴身時會噴衫,攤喺床/地噴,會易d噴同埋個味都均勻d
淺綠色個支係19年新出 橙花加木頭味 我覺得幾好聞

另外真係好似射水咁 我估個設計真係咁呱
其實唔係用嚟攞食既 就唔洗錢讀課程既 d錢用嚟買香水仲好 其實上網已經有好多資訊去了解香水

我覺得最緊要唔好怕羞 係街見有香水就攞嚟聞下同噴上手 女香都可以試
同埋唔好先入為主 覺得某個品牌就係唔好 又或者平嘢冇好嘢
買咗幾耐先
半年多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞