真男人一定噴香水+香水點評 (4)

1001 回覆
7 Like 53 Dislike
我剩係覺得佢 d 衫好撚貴。
係有焦糖同雲呢拿味
但係超假超化學劑
入門口果下係幾香
聞太耐
有無巴有用penhaligon既牛頭,鹿頭
聞落好正,但呢個brand好貴
Tf private blend 平極有個譜 好平就唔好制啦
我 斯文撚冬天ok 不過留香短
有冇其他牌子隻味
同montblanc explorer差唔多
Profumo 好啲
Youtube 睇片
我主要睇gent scents, jeremy fragrance, demi rawling
而家冬天 ck one shock會好啲
基本上係designer版嘅Aventus lol
club de nuit intense 個dry down九成似, 係個opening 冇菠蘿味
想問下有冇人去過紅磡嘉里酒店? 佢大堂隻香味好正, 想知係邊隻香水
巴打返咩工? 如果返office工唔好用啲project得太勁嘅香水. 可以試吓prada l'homme
thx巴打
office工買左dior sauvage edt不過我覺得一下都好夠
用緊女朋友送既 Tomforf Fabulous
好撚正
想問下 bleu de Chanel, Dior Sauvage同Teree d’Hermès邊隻好
想買支百搭或夏天用
依家得支Zara Vibrant Leather Oud
sale個陣買枝Artisan Pure
個味好撚正
前面個兩隻都好多人用同好重味
百搭/夏天用可以搵返果香/海洋味?
因為上網睇好似都話呢三隻百搭同夏天可以用
新手 乜都唔識
出去聞咗先啦
畢竟頭兩隻都唔平
買完唔襯自己真係揼春
btw 可以聞埋Davidoff既coldwater 平靚正
好 唔該巴打先
因為我遲啲會去啲大酒店實習,所以想搵隻high class少少嘅用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞