真男人一定噴香水+香水點評 (4)

1001 回覆
7 Like 53 Dislike
ig shop用開top.accessories.perfume_
俾人del咗
有開咗個新
上面個名
買左支jo malone 隻 Black cederwood and juniper
好正啊 好鐘意陣味
個店員叫我買埋Wood sage and sea salt/Wild Bluebell 溝埋用
試左又唔錯wor
Black cedar wood 😍
sauvage 3 隻味邊隻最正?
Edt
今日行過le labo 入翻支
啱啱order咗支新Tom Ford Beau de Jour 期待
有冇人有用Layton,想知香唔香
買咗邊支
Any bro tried Penheligon's Satorial? any comments?
自己幾鐘意,但驚其他人會覺得臭,最後無買
巴打們點睇 byredo枝Gypsy water?
試完rose Prick 即買
返office工想買返支隻味出D既溝下女,各位巴有冇推介?
噴開jo wild bluebell/eng pear/wood sage,但D女同事話聞唔到有味
完全兩隻味,但我覺得兩樣都ok
Pure last 耐好多
直頭係 Artisan 成個系列最持久
Eng pear 好甜喎
Jo係咪一般黎講都淡味+維持得唔耐?
係幾好聞,但唔知點解條女痴到埋黎個身都話聞唔到而家想搵支outstanding d既
Jo Malone 的話 Mimosa and cardamom 或myrrh and tonka 都好冬天
新手
想問如果想要洗衣粉味(除咗真係洗衫)
可以買邊隻?
Prada L'homme
聞落個feel 幾warm
個人覺得啱成熟斯文打扮既人用

sillage 同longevity都好好
香唔香真係好主觀
fragrantica d 人話香囉
不過我自己就麻麻地 買完用左兩次就收埋咗
a lab on fire - california snow
噴多d 會變埋洗衣鋪

同埋可以睇下clean 哩個牌子
佢d 香水既主題大部份都係洗衣粉味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞