真男人一定噴香水+香水點評 (4)

1001 回覆
7 Like 53 Dislike
用緊pour femme 好香好正
上網買dior sauvage edt last8個鐘以上 400左右 去門店買要700
你邊度買
朋友送
邊間$400?
其實香水應該點噴好呢?
早前有個女性朋友送左支sauvage比我
驚噴完勁重味,所以只係噴係手腕度印頸
但發覺陣味stay唔到好耐
有咩方法可以出門口前噴完可stay成日
Fragrance X
嫌麻煩sasa都係400幾
Sauvage3下好啦 已經last到8個鐘
兩邊鎖骨上啲 加後頸 夠
Last成日好難的 補噴係一個好方法
同埋最好唔好印頸 破壞左D分子
直接噴手腕同頸 或者噴衫(最耐)
FragranceX strawberrynet呢啲網站可唔可靠
好想買maison margiela 隻jazz club
好難搵
好!試吓先!
謝指教
支香水有啲大支,補噴就要帶埋返工
睇黎要自己買支細支先得
Fragrance X我買過係ok嘅 但就都係水貨會除bar 不過如果入左香水坑 越買越多 除非好有錢 如果唔係你就發現根本冇可能每枝都係門店買 太唔抵 再唔係每年black friday希慎地庫大部分都7折 都幾抵 但就睇你有冇耐性等每年一次 仲要好多人會搶 上次去買d&g the one晏左小小已經冇曬
有啲真空香水樽for帶出街
如果單買一枝大路款,我prefer 士多啤梨網。因為fragrancex國際運費單買唔抵
銅鑼灣Sephora有
agree,同埋草莓網d flash sale同50% off deal真係好抵
今日見到ADP藍樽Mandorlo Di Sicilia 150ml賣599
係咪冇介紹錯呢
2020 定舊包裝? 邊度買?
有無人夏天會用santal 33?
咁買貴好多下我個枝100ml $700蚊左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞