『薪火post』BNO續期資訊 (69) 為墜樓手足禱告

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
脫唔脫歐一路都唔關bno holders事
最多後年開始通通都要攞咗ETIAS先上到飛機咁解
你問返佢囉,唔使擔心嘅,唔知scan咗電郵覆又得唔得?快啲嘛!
如果報失成功,有埋ref no. ,代表有申請過bno?
頂出生日期印錯
封信有冇圖睇吓
點搞,佢叫我打番去
我早兩日 documents received... 希望佢早啲approve
我啱啱睇返what you need to send
佢冇叫我比出世紙同改名契係咪正常
之前做sar個時我有比過呢兩樣嘢嘅圖比佢地
佢知
佢話10月28話寄番特衰俾我
但我到宜家都收唔到express contact
中間email問左佢2次,都無覆我
Web chat問左,都係話幫我email問,再等下消息
你應該真係唔好彩....
[冇show出黎[/mmember]網上apply 完之後寄返bno正本去邊個地址 佢最後ember]
[行動post-行動代號21000730]星期六晚9點前返屋企訓教,星期日730等票站開門
https://lih.kg/1738555
亂左碼既

我想問網上apply 完之後寄返bno正本去邊個地址 佢最後冇show到出黎
我同你情況一樣,9號寄Speedpost到今日都仲未到,又冇更新。你有冇send email去郵局問過???
有冇睇bno果到既?
今日send左 佢幫我開左file去查
巴打你send email去 mto@hkpo.gov.hk
記得影埋張底單俾佢
HMPO未收到呀
本來以為係自己黑仔,但咁啱爬文見到原來有其他巴打都係咁
我星期一send左去郵局問喇,覆過我話10/11搭CX255離開香港。
仲send 埋email去英國Parcelforce問,但話冇紀錄個郵件入過佢地度,無野查到 好灰
無又點會俾到回覆你話cancelled?
試過啦,有人回埋水添,結果再寄前話收到!前後一個月。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞