『薪火post』BNO續期資訊 (69) 為墜樓手足禱告

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
你有冇第二個副署人
申請到,有新bno號碼,資料最update !
追左陣post, 好似無咩人需要補交資料
我之前有見過係要寄多次d資料俾HMPO, 但佢係叫我scan俾佢
Once your HKSAR has been aligned , you can send a scanned copy by email to the address you received this email from, you don’t have to send it by post.

開頭諗住佢好好人
但之後一直唔覆我寄件比我既status,宜家諗緊係咪fake我
你本特區影印
真相大白 今朝收到email

The passport that you have reported as lost or stolen has been cancelled. Your reference number is xxxxxxxxxxx. It cannot be reinstated. You must not try to travel using it. If you do, you will be stopped and questioned by Border staff.

You can now apply and pay for a new passport online

我老母真係水鳩左我
定其實我老母無水我 我係inculde child 都report lost到
我要renew 定 first apply
家變?
真係唔知講咩好
即係咩?,以後都冇?
有冇巴絲試過比完錢準備寄文件果陣先唔見左本特區護照?
我拎過本新特區發現個護照號碼唔同左, 係咪要重新比過錢做application
利申: send左email去HM office問 但未有回音
有既 佢唔係真心呃我既
係on9果隻唔知啊唔記得咁
唔駛
寫信解釋
出世紙 屋企人資料都唔洗?
我寄左正本
EMAIL佢話你寄咗特區正本
兩個track number
我都係LOST CASE, 等左超過一個月了
係咪要WEB CHAT問下
利申 10月16號 documents received, processing到依家
其實如果有問題係咪一早會reject
我兩個月都仲係進行中係咩原因
有冇人係好遲先出事?
過曬8個禮拜先再講
喂你好多語癌呀
我9月16都未批
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞