冇外國地址開離岸戶口!實測各地離岸戶口/Virtual Bank撤資大法(3)

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
間間銀行delivery speed都唔同 個app話比你聽嘅delivery date 加多一個禮拜都無就可以re-order過

通常uk postbox 收到信兩個working day內你會收到通知
揀send錢,收錢戶口入你dukascopy個iban,過數方法揀bank,之後用FPS入佢個dbs hkd 戶口
之前申請左revolut,delivery date 係16號,今晚收到通知。
Thx 巴打

留個名先

老實美股個市過去整體都係跑贏香港市好多
去泰國玩都方便啲
巴打點 下載個app, 我用android 話未能提供這個項目。
Monzo有冇月費或者minimum balance?
泰國同中國friend過夾band.
自已衡量風險
如果 dukascopy 想匯返錢出嚟

見佢收費寫住2.3*CHF 另外㩒? 寫住Non-SIX 15 CHF

有冇巴打知道咩意思
請問CS 美國版 只要係非香港嘅地址 都會出卡?
有巴打用bno已經申請唔到N26 UK

N26離岸戶口 - BNO正式玩完
https://lih.kg/1656776
如果BNO唔得,試下用特區護照
特區護照之前得
N26其實麻麻地
我用緊Revolut

都用咗3年
我而家係英國
可以借我英國地址幫大家開account
有需要就Telegram message我
https://t.me/hkblackcops
要拎實體卡就要歐洲地址
之前又係卡左n26 id check
睇來bno 真係玩完
反而可能特區護照 可能得
地址已經不是問題,拎特區護照仲要額外證明
你試吓開咗英國vpn然後再開play store睇吓搵唔搵到個app
搞掂了,唔該晒巴打
上個禮拜forward哂d信
其中一個batch行international track 星期一上機
去到今日都未見有update到香港
Track大約幾錢?
留名
£9.8 + £0.75/信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞