冇外國地址開離岸戶口!實測各地離岸戶口/Virtual Bank撤資大法(3)

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
請問下我UK PO Box 收到件後, 要點寄返黎香港地址
我收唔到電話, 想問E-mail通知佢地得唔得
Borderless 仲有個戶口號碼
師兄係咪都係因為ukpostbox 太慢

我之前就係因為ukpostbox 冇通知我有信
我去monzo 個app 到叫佢寄多次

而家有兩張card forward 緊俾我

但係都仲未收到
我等左9日

仲未到
N年前FT已經實行一定要用美國實體銀行既支票戶口先用到ACH
firstrade debit card 可否top up美金入去?
you can change 5 Duk in Eur in section Dukascopy Marketplace 
咁就要跪求開左CS既巴打幫幫手試
如果得的話可以話係完美解決debit card問題
用香港地址+特衰都得?

啲virtual bank我開得7788,打算開埋個FT就算
大家張Dukascopy debit card揀邊個貨幣?

諗緊出USD好定EUR定CHF......

如果出歐羅debit Card,去歐洲旅行時用,Dukascopy Bank會唔會收extra fee?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞