冇外國地址開離岸戶口!實測各地離岸戶口/Virtual Bank撤資大法(3)

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
apple pay x3
我都係咁
你用 咩 bank ? debit / credit? visa / master?
apple pay 好似限左要 EEA card 先 top up 到
HSBC red card
我懷疑 master card 唔得
得唔得嘅師兄都分享下

琴晚經google pay用iti fail咗

會唔會revolut個邊封咗 (佢哋早幾日開咗新加坡版)
citibank ?
新加坡出左 同英國版有咩關係 ?
bea i-ti
之前用sc am都得
轉左用大新 英航都唔得
港共禁晒呢D券商/虛銀網?
想問大家monese 兩張咭(GBP & Euro)都開,佢係一封信過寄定係都分開兩封?

我應該收到一封Monese既信,但係唔知入面有幾多張咭
分開
竟然要video call?
真係越嚟越難開
你用3UK SIM card之Data 上網,加埋Android 手機Fake location 去UK, 跟住去conduct Video call, 應該會通過。
(就算你用UK VPN, 也可能被check到,建議用3UK SIM之Data上網,一定UK IP (3UK Server).
岩岩試多次,用scam 都仲得
下,ukpostbox 用屋企地址做申請都唔得?
係張hsbc red card 唔得
請問ukpostbox 撳咗forward之後幾時畀運費?我撳咗之後又無提我要用幾錢又無即時要扣account入面嘅錢,入面應該唔夠錢找數
top 定5鎊啦最少
Ukpostbox 最少要top up 10鎊
ukpostbox 由pending 轉左Forwarded 果陣就會收。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞