冇外國地址開離岸戶口!實測各地離岸戶口/Virtual Bank撤資大法(3)

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
我今日收到 Dukascopy 美金卡了,但係唔識set pin code
想問大家而家Royalmail係咪會好慢?我諗緊用DHL 定Royal Mail International Tracked and Signed For
𠵱個係邊個apps
唔係911嗰個?
This
15號 citibank 匯左200hkd去revolut 到依家都收唔到,真係慢撚到仆街
同Dukascopy同一間嘢?
英鎊唔穩陣呢
同問
星期六,日唔處理,update。等多幾日啦
我最近收咗信,用standard 嗰種

由我㩒 forward 開始計,一封8日收到,另一封10日收到
申請同睇ac 資料都係佢
試玩完,拎咗£500去 OakNorth 做定期
用transfewise usd-to-usd咁send去dukascopy好似好貴, 因為transfewise話receive usd係用SWIFT network
有無平d既方法?
Firstrade 個官網都改左,不過張卡係美國以外用要收3%手續費。
要5個 working days
星期日轉 下下星期一 香港時間夜晚就收到
之前手個師兄話 東亞卡 4.4% 收 top up transferwise / revolut 個回贈 可以 cover CBF

打錯晒字

之前有師兄話 用東亞卡 (4.4%回贈) 去 top up transferwise / revolut 個回贈 可以 cover CBF

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞