冇外國地址開離岸戶口!實測各地離岸戶口/Virtual Bank撤資大法(3)

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
No
記得好似要自拍
用慣香港銀行免費服務,唔捨得俾錢
一個月200仲唔夠?
主線速遞
-----------------------------------------------------------------
星期日 10 · 27
追究警暴 守護民眾記者 守護穆斯林

- 15:00 尖沙咀梳士巴利道公園

星期日 10 · 27
自由之鶴追悼會

- 16:00 - 20:00 觀塘海濱公園

下星期六 11 · 2
求援國際 堅守自治

- 15:00 維園流水式集會

詳情參閱:https://hkrev.info/march.php
追post
想問下點解REVOLUT ADD BANK AC 到BENEFICIARY'S ADDRESS 禁CONTINUE 冇反應?
謝解答
剛剛開完 Monese GBP & EUR account
用埋 referral code
BN(O) + 3UK 上網及收 SMS + UKPostbox PO 地址 + Fake GPS
只需影護照及錄短片
無 check 其他野或做 Video conference
唔駛點等立即開到戶同有戶口號碼

Monzo 出卡唔駛錢
幸好佢無捉你po box address.
不過3UK 之數據上網,及GPS location UK, 大致都證明到你人在英國。
恭喜你無被random check.
但其他巴打開戶時則自行衡量成功率。
唔知關唔關用referral link事
即係有現有客戶介紹就無check 咁緊?
用左refer 都卡住
(仲未知咩原因卡住
(只係知班 CS 好廢

而家想打去叫佢 cancel 我個 application
同刪除我交嘅個人資料
但係佢地又唔聽電話 又唔 call back 又唔覆 email web chat

如果用呢間野 有咩奇難雜症出現 我諗啲錢都凍過水
反正又唔係持牌銀行
開唔到都無蝕啦
各大歐洲銀行/電子錢金融機構的客戶人數:
Monzo - 3 million
Starlingbank - about 1 million
N26 - 3.5 million
Revolut - 8 million
TransferWise - 6 million
Monese - over 1 million
Dukascopy - about 180,000

我估計因為客戶人數增長得太快、太多,職員人手嚴重不足,根本應接不暇。
(參考數字:全港最大的HSBC HK客戶人數— 約300萬)
但係邊間機構都唔會一個月唔應客機掛
搞左一個月 都開唔到
我都係,佢話international tracked and signed係5-7個working day到,佢封野只係擺係Heathrow都好長時間,而家先發覺香港郵政都唔慢
我都係 tracked and signed, 由21號到今日都仲係Item Despatched to Heathrow Worldwide Distribution Centre。
Royal Mail 一般要十日才送到香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞