[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
其實都幾啱 喺佢出面噴漆已經夠
咁你就咪鬼用依個比喻啦
交通問題 極緊要
https://lih.kg/1623103
我都覺,唔想比d pk咁樣攞到著數
仲pk過發國難財
反而希望大家集中攻擊班賣港狗建制派
on9
其實暴動有搶野係好正常

係香港咁崎型
唔洗擔心,發生左一次
佢地就會諗辦法去保護返自己既財產
紅店都唔搞得? 你咪繼續嗌光復香港 唱肥媽 睇下中共有冇一條腳毛驚到跌落黎羅
文宜非萬能
你搞唔關事中資 外國輿論好難兜
再爆落去 有人爆其他貴重物品舖
手足被插贓嫁禍, 我地又要打污水戰
請對準返建制班狗
製造正面形象無問題 ‼ 十月五日幫襯黃店呀!!!!!

https://lih.kg/1623153
班連登仔咪剩係識喺9up下,又唔係真係佢地出手問題係連登仔9up下班前線就好大機會真係跟住做呀
水會好d
火有機會燒到上面d住户 好撚大獲
比你咁講一講,加上蒙面法同開實彈做鋪墊,真係有可能。。。
建議以後輕裝修 冷處理爆鋪
煲大推緊急法導致示威行動急劇升溫

將所有重點歸於緊急法呢條惡法
文宣將今晚所有事歸咎於引用緊急法
爆唔關事中資
再爆落去 有人/狗爆其他貴重物品舖
手足被插贓嫁禍, 我地又要打污水戰
請對準返建制班狗
文宣 依家得翻香港加油 黑警還眼 個啲飛機圖
然後個班係網上話文宣文宣嘅 又淨係識講唔識整
同埋文宣整完搵人貼又要煩
加上啲淺藍中立 依家都未必睇
總之唔好諗文宣幫到好多
Resist CCP
文宣點解難兜?
用水啦
火燒死人真係補唔到獲
有貴重物品嘅舖頭真係唔好爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞