[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
一早講過唔應該爆舖

你爆得第一間
就有賊仔爆金舖爆錶舖然後入示威者數

仲要外媒見到爆舖 D畫面唔好睇

AI 抗爭, 最重要係trial , 咁而家爆左三日舖, 暫時結果係:
1 荃灣麻雀館跪低
2 尋日福建360 師奶偷零食
3 SSP 蝻偷IPHONE
4 賊仔扮示威者爆舖偷野危機已經大大增加

全部話比我地聽,

裝修策略+對象要改變!!!

推!
其實大家有冇諗過點解政府唔批准合法遊行,當然佢話怕暴力事件發生啦,但係你轉另一個角度咁諗其實佢會唔會係怕再出現返2-3百萬人咁樣上街遊行,係外國太大回響
佢唔止係聯合國抹果喎 佢仲用前校監嘅身份寫信去學校要求炒咗罷課嘅老師同踢走罷課嘅學生 唔駛理?
只對付政府建築物設施已經夠。
黨鉄果d就唔好哂力去扑,善用地形高低差用鹹水喉灌水入大堂仲傷。
問侯下啲19保皇好過搞D冇做咩特別野店鋪
更加要針對建制派議員, 佢哋係不停直接賣港,如民建聯副主席陳學鋒在西環村的辦公室亦遭爆門.... 對準佢哋辦公室,佢哋嘅公司,車,屋企等
建制派聯署議員:
廖長江 馬逢國 姚思榮 陳健波 陳振英 謝偉銓
李慧瓊 陳克勤 蔣麗芸 周浩鼎 黃定光 柯創盛 梁志祥 陳恒鑌 葛珮帆
何俊賢 劉國勳 張國鈞 鄭泳舜
林健鋒 張華峰 石禮謙 盧偉國 梁美芬 劉業強 吳永嘉
黃國健 郭偉強 麥美娟 陸頌雄 何啟明
張宇人 易志明 邵家輝
葉劉淑儀 容海恩
謝偉俊 何君堯
潘兆平 陳凱欣
Push
罷買罷食就ok, 最多係藍舖門口屌鬼叫人唔會幫襯。
各國爆民怨 爆敵家店 放下火 好撚正常
以前中國直頭毀撚左各地政府

香港爆民怨 爆中資鋪
成班: 不了

笑撚死人出哂post 叫人唔好爆店
不如唱歌表達民怨
呢個真 唔好益人 比人入
Push
直接搞D 支持緊急法既19民賤聯
好過搞完店鋪比人屈 陷入泥漿污水戰
終於有啲理性 po
爆舖要有節制
有啲舖,用塗鴉,寫羞辱野一樣有效果
On9都差唔多第四個月啦
全世界都知如果我地偷要搶都唔會等到今日啦
我地目標太明確
如果有人偷野同搶我相信一定係鬼
文宣講如果偷野就如同狗一樣照打
唔理政見同立場

有咁落去 女女女都會發生
推呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞