[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
Exact7ly,連登盲目吹捧勇武風氣一定要停
對家好明顯想我地變真暴徒
由爆鐵火魔法獅鳥爆鋪..一條一條底線咁拆
再爆得就會有人笠撚住個頭跟住爆金鋪錶鋪/爆入銀行搶錢
入大家數
狗狗仲可以名正言順用實彈打搶劫金鋪/銀行既劫匪

如果臥底狗 混入現場破壞店舖
然後有人唔同意/混亂之際 >大亂戰>狗隻突擊圍捕
非常危險
咁個問題爆完360有d 19黎偷
學隔離巴話齋
一係幫佢加強保安痴到佢開唔撚到個鎖
一係去爆番d 有份支持蒙面法既議員辦事處
仲好啦

要同外國人用外國文宣兜我地係「和平地追求民主自由」就會難左好多
公務員想被罷工
一深夜就吹風唔爆野
Push
Push
風向撚 拉
而且你覺得下次佢地收工
仲會擺實體機係鋪頭咩
集中反警黑、反政權、反保皇黨

我認為大肆破壞店舖一日就夠(暫時)
日日放太多焦點喺鋪頭度

健仔單嘢、721、831等等等等都會淡化咗
Agree 咪再送文宣彈藥俾對家 當正我地「真暴徒」
我都覺得係
唔好唔記得天琦講既野
唔係割係想件事好
我比意見就話我五毛/左膠/分化撚/割席撚
唔該反駁我
Agger
又黎啦中計撚
政府既計中計中計中計黎架
唔係你大粒紅字就代表你有道理既
因為我打左好多次 我簡略講多次

首先義士冇偷野 咁就可以大條道理拎光環
第二 捉賊係警狗職責 收錢做野
而家佢做唔到野
就算要屈比示威者都要自摑自己廢 管唔掂
第三 邊個夠膽屈示威者 就叫佢報警拉撚晒班賊 一個都唔好放過 大條道理強烈譴責偷竊行為 強烈要求捉撚晒入監獄

第四 我屌你老母大紅字中計撚
我打呢段野n次都係你地中計貼
戇撚鳩浪費其他人時間諗點拆

唔該大家spread開去啦屌
政府冇禁叻仔識諗計中計中計架
連登又唔識上 地鐵又未撚答過
你唔係諗住咁既見識既人 識計中計中計牙化
其實有cam 邊個偷野就連爆門都入佢數咪得
下次林鄭對話 打感動
晚晚都有十幾個類似post屌人個樣那樣
Sorry 我講錯左

騷亂 仆街政府藍絲覺得係暴動 然後有搶野真係避免唔到
食肆囉 大把有得揀 美心富臨吉仔
偷食材番去煮咩唔通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞