[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
岩岩bbc出左新聞啦,你自己去睇啦

二,你係咁話依家示威者變左暴徒,仲唔係默認係示威者偷?
你知道係藍絲做就唔好再講乜柒暴徒

三,示威者俾人性侵俾人扑到頭破血流,俾人開真槍射,仲要係咁食催淚彈,俾橡膠子彈布袋彈射頭,俾支那打壓人權自由民主,唔係弱勢唔通係高牆呀,講得出係強勢真係on99

四,買左啲非洲同盟國丫嘛,有撚用呀?係勁既就一早買起歐盟美國啦,等佢哋由頭到尾都唔好支持香港丫嘛
又民意轉向?
不推文啦屌你
爆就爆政府嘢
中資門口用黎做文宣貼堂
Better to boycott and force the store to shut for good, than to break the store physically.
落返去啦
咁你不如叫人唔好打仗啦,唔好發展軍事科技啦,你啲知識停留喺小學唔怪之得啦,你不如去讀下歷史啦,學人講失敗去驗正,講人民武力輸政府之前,你不如去睇下winter on fire先啦,傻仔

你最撚醒啦,連政府諗咩都知,政府調唔切人去咁多區又話你知咩軍師
咁你條撚樣柒左就認啦,唔好再出嚟學人做軍師同國際民意先知啦
真係每到凌晨就有人吹風架啦喎
有道理
push
示威者未繼續爆鋪囉,媒論風向一定好快會轉

你咁鐘意屈我話示威者偷野,我冇野好講

性侵,打人,射槍係黑警做,唔係支那商店,你要追究嘅係黑警,五大訴求幾時or邊項係驅逐中資企業?對準訴求啦

咁係未買到?所有歐洲國家係未一面倒所有議員都撐香港示威者?所有野都有得買,香港人嘅自由都俾人買起緊
同意
推呢個post
最開心既會係淋病
見到呢啲句式就知你on9
你以為共產黨點起家??唔通真係D人相信馬克斯主義呀?唔撚係呀,係D人信打土豪分田地,幫共產黨就可以搶Q有錢人D錢炸.對班市井窮L講革命原理不及講革命利益有鼓動作用.
咁美國開炮打支那/支那開炮打美國未得囉,全世界都叫人唔好打仗嫁啦。依家社會係未足夠差令足夠多嘅人會因為香港自治出黎同政府死過呀,你有冇槍呀?妄想用武力令政府跪低,你唔好累死人啦

係喇,乜野都冇根冇據冇得估,爽撚左先就最好,可能全香港人唔痾尿一日都會爭取到民主自由on9都知唔撚得啦
收皮喇屌你老母
啱呀人生攻擊啦,我見啲理虧藍絲都係咁
puhs
插贓嫁禍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞