[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
燒哂d貨,等佢損失更多,亦唔會被偷嘢,但要搬出空地燒,唔好影響第d舖頭
認同

聽緊電台新聞,表面個勢都好易會入我哋數
我覺得可以分嚴重性而裝修
富臨,美心集團,中銀,360就一定走唔甩
其他可以唔裝修住
記唔記得1/7 手足淘污立會主席畫像, 唔淘曾玉成, 佢上電台做訪問就話一定要淘污埋佢個張畫, 因為驚俾中國以為佢係同一伙
所以手足可以先集中比較pk個堆先
尋晚爆沙田果班就對正目標喇,鄉議會,政府部門都中晒,但仲差果班建制派,狗官住所
真心好撚on9 屌晒你地上面話唔好比位人入果d柒頭,你地果d乜撚野煽動,外國勢力,插贓,全部第一日已經做緊,今時今日仲拎返出黎講你地有冇撚野?偷野?支那閪就會偷地,鐵通換膠管去告我地手足襲警都仲得,你仲驚會比人插贓偷野?醒下啦你地
搬出黎燒唔好,過程中有掂過d貨佢都可以照入張單比你話你偷左部分先燒。。。
封左佢封到實一實加噴漆or文宣。。。標籤性好高,同時方便埋和理非日後見佢即使開返鋪都唔幫趁佢
真係陰公豬嚕
真 一有咩做錯就話民意已歸邊 做多D文宣就得
事實上依家裝修中資舖頭係會令民意下跌
比大家知道邊間係支店,其實目的已達到一半
除非能夠長期癱瘓該支店營運,否則只係洩一時之憤
許留山15年比煌天國際收購咗 煌天國際係中資
我地絕對歡迎影趁火打劫嘅犯人。

你係咪on9架 中國企業 支那爪牙 你唔搞 你都痴線
建議用水整到用唔到防偷野囉
你擔心驚人偷野?
咁你應該同狗講啦 唔係同我地講 手足散左
你咪報警囉 叫佢封鎖現場 呢個係佢地責任 佢地個波黎 你交返比我地?
識唔識政治架 將因果關係倒轉?因佢地政策問題
果導致示威者破壞 咁當然政府負責返

班狗都識做文宣啦 你唔識? 宣傳我地淨爆中資 美心
射口對外 有事幫手補煲 班狗都係咁 你阻止手足?
驚人扮我地咪出聲明囉 冇撚腦 一味得識叫唔好唔好
唔上前線 就係文宣到做實事喇
無人爆民建聯班仆街?
make sense

集中返政府建築物仲好啦
推,唔好比位敵人入
咁咩鋪都唔爆得啦

美心都會偷麵包
優品又會偷朱古力
資源唔會無限
如果同南亞私下達成交易
對我哋都有利

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞