[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
後果係重點 真係好易俾人話扮、然後入我地數、俾政府捉痛腳、全世界圍屌
但條界線唔分明,一係就唔好爆玻璃,齋塗鴉
如果唔係點分啲鋪頭係咩類型,又唔公平
好危險
比人屈我地打劫bank
Push
漁人得利
好 以後出黎摺紙唱歌咪算囉
今天我~~~

要升級就返去佔鐘
要唔要買定帳篷?記得準備埋condom
其實真係應該聚焦返喺個政權同相關人仕,例如特首、某幾位司長、行會成員、民建聯同popo啲高層

你搞中資完完全全無令運動推進

利申:非分反割蓆,只係俾下意見
一有突破又有人帶風向話唔好
不如圍撚住支移動唱今天我好冇?
有關偷嘢,必須立即處理,叫泛民出嚟公開割席點睇?
其實樓主最重點係最底兩句
我知標題會惹黎一班友仔圍屌
但屌人個班友仔,人地唔係話唔搞
要搞就要搞最仆街個d

民建聯
\當日示威者嘅行為同呢個星期邊度一樣?你依家唔講道理咁爆鋪+外加有人混水摸魚咁偷野仲唔似暴徒?有晒片架屌你老未,人地信條片定信你把口呀,你變左暴徒外國民意唔撐你咁班政客仲有冇道德高地呀醒目\

呢段野同啲紅字仲唔係講示威者係暴徒?失憶呀

你到底係咪on9,喺紅資面前道德係唔係岩晒唔會影響你喺極權面前係弱勢既事實,支持喺極權面前既弱勢就已經係企左道德高地啦

你知唔知咩叫訴求?要人做既先叫訴求,自己可以做既都叫訴求咩on9

你真係痴線,你點證明係買唔起定係買唔到呀,有啲野買唔到就係買唔到,唔係買唔起
你話乜都有得買,叫佢買個唔辣既trade deal嚟睇下啦,唔辣既trade deal點樣可以買到不如你講嚟聽下啦
咪就係駁你係咪無槍無炮無人就唔可以勇武抗爭呀?勇武抗爭咪就係你講既武力對抗囉
邊個偷野,我哋就打邊個,無呢啲咁貪心嘅手足
Push
Push again
Push
收皮
同意 前線請集中攻擊港鐵同埋政府基建 暫停攻擊所有私人企業
爆完會中門大開
行過都執走幾萬蚊野嘅就唔好爆
就係咁簡單
爆360你拎走幾多薯片
先同你一部iphone一樣價錢
收皮啦 風向撚 咪撚係到玩分化
爆完,同佢是鳩但封返咪得囉,成班醒目仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞