[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
連續10幾個post 五毛又凌晨又帶風向
sage
同意
各位冷靜啲
私了、爆360,我全部支持,唔好話我地係2014左膠
我地亦都唔係講民意、形象依啲on9野
而係好容易比人插贓嫁禍呀,直頭係危害緊手足呀
爆完用豪火球 係咁

push
但周圍搶野同冇跟合乎比例守則去打
會好易引起民怨
打狗同狗鐵都唔算好多人埋怨已經係咁
銀行 同電話呢d真係引埋人黎做世界
呢d真係唔值
裝修商店不如裝修政府機構啦
對商店又易中伏,文宣又弱
對政府就全世界都知乜事,文宣輕輕一推已經得
根本而家就已經完全失晒控全香港大9把中資同藍鋪啦,咁你係咪爆能晒去呀人地唔同政見就去掃人個場?咁同班黑狗見你鬧佢就扑你幾棍有咩分別
就算將全香港中移動分店全滅,
作為一間國企有國家機器支持好快就會捲土重來
同埋對最重要既五大訴求有咩幫助呢

臥底狗混入攻擊金鋪銀行
如果有人唔同意
之後打群架>你分唔到人同狗>狗隻裹應外合 突擊圍捕又點呢
阿sir
政見唔同就咁做,同藍絲周街斬手足有乜分別
火魔法中移動會大爆炸入面好多機
唔好比機會垃圾林鄭入
成日話咩民意唔好逆轉成班都鍾意活喺自己溫層到就算我當你無逆轉呀,7婆都大條道理可以向國際交代,緊急法係行得無錯,或者什至再進一步嘅措施都係迫不得已
無啦啦裝修埋無撚出聲既中資係好鳩

美心臭閪大小姐去聯合國鳩up我地反美心都講得通
唔關事都裝修只會不斷被抹黑做為破壞而破壞
藍絲扣帽子話被煽動 外國俾錢搞 好難駁
和理非都好難兜
係打交唔係打架
push
記住天琦話「不要被仇恨支配自己」
agger
重點:唔爆有貴重嘢嘅中資,避免對家屈我地搶嘢/同賊合作
有貴重嘢嘅中資轉其他方法
例如寫/刻字表揚佢地、用結界封印
唔係放過呢啲中資 而係避免有賊乘機偷嘢入我地數 轉其他方式就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞