[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
認同唔好爆
型像都緊要,始終都仲有國際線要打
成個po就係三條友
1. 樓主
2. PC-ZARD(無證) #118562
3. 近平之治 #264071
係到互相附和對方
又講一樣嘅嘢+不停吹話啲人搞藍鋪
明明冇人搞過政見唔同嘅藍鋪
不嬲搞開做過衰嘢(斬人屈人炒人)嘅鋪
仲有, 南亞仔偷嘢打劫金鋪呢啲, 開實彈打死咪打死囉
關示威者撚事咩
你有冇睇新聞
佢上埋聯合國出賣香港人
大家比人恰到上心口都仲覺得無問題
因為屌鳩示威者被罷食餐廳有邊一間比人爆?
但又唔好次次都鬧和理非啦,之前又話和理非同勇武要輪流做?人地又無話唔爆,係要同大家檢討下呢排越來越多嘅拆鋪手段姐。利申我支持勇武,但次次和理非出黎提議檢討下都俾人屌佢地搞到2014衰左。歷史教訓係要吸取,但歷史用過嘅方法唔代表唔可以係今日用返,係歷史經驗點幫我地調整今日嘅策略姐。
可能我春虫虫 破壞中銀 和 中移動 對5大訴求有乜作用 ?
好撚岩聽
階段勝利
最好啦 屌你老母
仲有首一起舉傘呀Ching
收皮啦五毛 好低質
邊d人 你冷氣軍師? 不嬲聽班人話紅裝修 藍罷食
似係想屈示威者
同意你嘅睇法同遠見
其實而家好明顯失晒控啦!
優品360、美心呢d真係無所謂,佢地係做錯!

但我想問示威者們中銀、中移動做左d乜?純粹係因為中資?
咁樣其實你地同中共真係無乜分別,只係純粹見人地係中資就破壞
I totally agree with you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞