[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
你係咪無睇岩岩嚟香港果位美國議員同柒婆見完面,再收到柒婆封信後,點樣屌柒婆?
無得assume其他國家既人跟得咁貼
通常人地國國家報紙寫咩就睇到咩
呢一刻仲錫住佢黎打?
自己播番今日蒙面法條直播
望住李家超林鄭個樣你再講多次

只要前線只爆不搶,文宣點都做到底

不割唔係口號
Ching你睇清楚 無人話唔爆呀
而家咪就係話
反正爆乜 我地都比人話暴徒架啦
咁我地就係得咁多手足咁多資源架姐
無得短時間內爆曬全部
咁given that有更好target (已解釋埋比你聽)
While 樓主亦到提到你爆某啲中資(係某啲) 會長手尾跟
係咪唔知現實生活原來有人爆完自己都唔知點解爆
跟住要文宣幫拖?你想玩死啲文宣解釋點解有好似示威者盗竊?
而 同一時間 你爆政府野可以排除呢個成本風險 加 更加一步到位
咁點解唔take this alternative

一野屌人港豬做乜

Btw 你講到無下限
但知唔知適當時候做適當嘅野
你衝入去啲中資殺曬啲員工都做到震懾效果啦 但我地會唔會?!你又會唔會話我地有手足死左所以directly就得出支持呢個結論
而家就係用緊我地道德做一把尺 合情合理(所以文宣消毒好重要)
我地有手足中左彈 唔係百搭理由hi 你
你同擺佢上枱有乜分別
而家討論嘅係擔心我地行動影響其他野 唔單止係我地場運動
係其他廣大市民嘅安全
到時真係開始有人打劫銀行求財 入我地數事小 再死人事大
而家有第二啲方法achieve到我地嘅target咁點解要咁抗拒喺度屌人
你知啲鬼佬點諗下話
真係好彩美國啲議員醒目,唔同你諗法,知道柒婆講嘢空泛,睇穿柒婆保障香港人權係9up

香港唔係得你呢啲和理非,仲有其他和理非支持同唔割席
dlllm 關我撚事
比蝗偷野搶野唔係示威者既責任
中資必須死
總之要小心唔好傷及無辜is ok
仲有如果可以唔好俾蝗蟲藍屍趁火打劫
push
你又知外國人點諗呀
之所以企道德高地咪解釋左因為係追求自由民主反極權囉,符合西方利益,係咪睇唔明呀?
十月一日美國發左聲明唔割席你係咪失憶呀?果日已經搞左啲鋪頭啦,美國一樣繼續為香港發聲呀
On9 post

日日出黎裝修真係好易令運動失焦
同埋係民居玩火易出事 大家改玩水 點睇
push
Agger最重要係有共識
我覺得真係要諗諗先 偷嘢呢啲真係要防 尤其係銀行 爆佢一間分店對佢影響真係唔大 可以嘅話盡量幫政府裝修好過
呢個真
唔好被仇恨支配
Support!
一定係啦,依家一定係撐示威者先有利益?同中共make deal唔支持香港你估會唔會利益仲多?就係因為政客要顧及選民支持先仲撐香港咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞