[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
話我五毛/左膠/分化撚/割席撚既人
請反駁我
有人笠住個頭跟住爆金鋪/錶鋪/爆銀行
偷嘢入鳩大家數
popo名正言順用實彈打搶劫金鋪/銀行既劫匪 我地要點做

唔希望焦點由警暴/警黑 變成打污水泥漿戰
唔好重蹈黃背心覆轍
push
push
sorry 我認為中資必須要裝修 佢地代表緊港共 欺詐我地d錢咁多年 唔係仲需要特別野先裝呀嘛?

轉風向對勇武嘅成本更高 如你係真文宣手足 我建議你接受
push
依家風向唔係一面倒,有好多人支持
風向撚一叫佢落現場阻止佢哋就會收皮,淨係識喺網上叫人呢樣唔好果樣唔好有咩用?
請謹記 be humble
請唔好高估美國力量啦
推行左個bill係咪真係會制裁?制裁幅度?中共又唔驚當人condom即棄

全世界望緊我地唔只美國
香港本地民意又完全唔重要?
大把中年中產睇唔過眼d死黑警先接受到我地升級
如果我地成為少數民意 咁美國想幫你都出師無名啦
你都on9,唔通依家啲賊呀罪犯呀,只要佢哋着黑衫你又攬上身呀?
你繼續9up
你知唔知馬克龍係真係有去答應部份要求
人地個對話會係真心對話,唔撚似林奠

黃背心失敗原因係因為馬克龍有正常民主社會應有既政治手腕
之前唔係講呢個原因呀
對於偷竊就會係私了
如果你話事後咁無辦法
警察責任嚟

事實上你燒咗啲貨又好
冇燒啲貨又好都可以屈你偷㗎啦
我哋要做嘅係形象工程

而唔係真係諗點樣做埋警察個份
成鳩日有班人話唔洗睇形象。

你地覺得爆哂中資商店就可以贏,唔洗理觀感。

咁聽日開始連儂牆,文宣可以收工。
你外來人咪覺得係囉,鬼佬都會覺得林鄭真心對話㗎,佢都會覺得回應左我哋撤回嘅訴求㗎。
咪撚戇鳩啦
成日做完戇鳩野就叫文宣
美國十月一咪講左唔割席囉,係咪get唔到呀?
十月一果日已經有鋪頭俾人搞啦,係咪失憶呀
我覺得
只搞一啲國際上抹黑過
或者傷害過示威者嘅鋪頭
冇開過聲嘅中資或者藍絲罷買就算
多貴重嘢嘅零售業最好唔好搞
以免俾人乘虛而入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞