[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
記得爆鐵之前都有人吹風唔好爆
仲有好多女仔會保護獅了人仕 好心啦
仲好添啦 connect埋班南亞幫出嚟
依個時候仲擔心藍報/絲抹黑??
要贏取西方支持,就唔好行極右果條路
Push
銀行啲錢邊有咁易攞到
十月一搞左鋪頭美國都講左唔割席啦,你仲喺度繼續講話選民唔支持做乜!美國班議員會唔知佢啲選民諗咩,反而你清楚過佢哋下話?
撐示威者有得企道德高地,支持民主自由反極權亦符合西方利益,點解唔支持?
同支共make deal利益仲多既話,咁點解之前又會支持香港既?
屌你老母中撚左兩槍你仲係到鬼佬鬼佬
你當鬼佬好似你咁柒on9無國際視野?
最後個句仲要咁撚難聽
食人血饅頭死撚開啦
推呀
其實除咗中資外 係咪可以集中係啲民建聯既辦事處?
就係冇興趣食你啲人血先叫你地停炸,我會有咩事?
洗乜混入先嫁禍得呀?搵一堆人喬裝都可以嫁禍啦,佢哋擔心混入都多餘
當日示威者嘅行為同呢個星期邊度一樣?你依家唔講道理咁爆鋪+外加有人混水摸魚咁偷野仲唔似暴徒?有晒片架屌你老未,人地信條片定信你把口呀,你變左暴徒外國民意唔撐你咁班政客仲有冇道德高地呀醒目

中共要收買人一定幾千幾百萬咁掉落去,唔好咁天真以為示威者真係有光環啦
火或水啦到時無得偷啦
唔好搞到無辜既舖就得!

今天我~
啱呀,殺人都係做野,但幫到件事咩,我真係0願你唔好撚做
要偷野既唔好理佢,由佢偷?
唔好留係到講道理

由記者影佢自己偷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞