[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
咁係咪爆完,要燒左佢好啲呀
呢個咩logic
人地有得屈我地代表我地擺明車馬企喺度等人屈?!!!!!
咁佢會開槍係咪代表我企喺度等佢殺死我呀
有咁多alternatives 包括政府建築物 又或者黨鐵車軌
可以play smart又點解要比夠屎自己踩
人地已經列左好清晰嘅理由點解唔建議
你一句話唔搞就係港豬係左膠
而家人地話番屋企9坐乜都唔做咩?
講真中共資金又點你香港玩自由市場可以唔俾任何一個來源嘅資金投入?
弱智出現
AntiChinazi
真係咁驚比人偷嘢嘅話
爆完落返個閘黐到佢實一實開唔到先走囉
連輸署,郵局就咪搞啦

下次搵人狙擊禮儀廉班撚樣,掉佢地落垃圾桶
你肯定你知道黃背心點解失敗?
其實邊有咁多時間
藍定中先
成個post亂到七彩
純政見唔同我都唔同意要裝修
但有d鋪頭唔係就咁政見唔同咁簡單
例如
美心:隻巢皮G何止政見唔同,仲走上聯合國講大話
優品:打人班福建閪開既
中銀、中移動:唔止係中資,直頭係國企,共產黨爪牙
呢推鋪要裝修,我冇意見
不要唔好傷到員工同偷野
樓主都on9
我地要maximize 間公司損失
唔理偷定唔偷 總之要令佢蝕
所以愈多貴重物品嘅鋪愈有價值

你驚人偷咪事先入去打爛晒d iphone
撕爛晒d銀紙囉

唔通留番d iphone係度比佢賣 比佢賺?
認同
爆鋪出師有名都要諗善後
外國支持係因為支持香港有利益咋,傻仔
仲有追求自由民主反極權呢個擺明就符合西方利益,加埋香港人明顯係雞蛋俾政權酷刑虐打,支持香港=企喺道德高地上面,有邊個會唔支持?
仲有美國佬十月一先出聲明話唔割席,咁快就又有假先知跳出嚟話會失國際支持
呢家咩時間
當然係風向撚出沒
善用不推文回覆
老實 除左爆之外仲有好多手段
罷買罷食罷飲基本
仲有近期啲元氣0蚊綠茶
爆唔係問題

最理想既做法係破壞埋入面既商品
例如裝修完美心西餅 福建360果d入面有食物既店既話
可以用水魔法令到d食物發脹唔食得之類

亦都可以防止d食屎狗想係後面執雞偷野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞