[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
只係建議做法收斂返啲,唔係割
檢討吓都話割咁無得討論
咁最後咁做係人地眼中同賊冇分別,我地係要懲罰中資公司,但你咁做最後人地只會認為你係為左私利去放火去偷去搶,最後冇人會支持只為左私利去破壞架行為。

可能你會話我地解釋比人聽我地架原因米得,但點解我地要做一件事,去令我地之後要花更多氣力解釋,而不用一些不用花氣力解釋而效果相同的方法?而且我們不決錢,相反我地係要淨取到更多支持。
小心,對家明顯想引人犯罪
push
邊一點話乜都唔做
呢個岩啊,盧sir 唔撚洗查,合埋眼都話自己友係岩,我地呢d所謂既戰友,少少唔妥都戴定頭盔先。又要滿足大家既光環又要滿足道德又要清高過藍絲又要贏,好容易姐
唔搶劫 唔殺人
推呀 雖然睇到好爽 但有問題就要改
咁多政府建築物未爆點解咁執著爆中資同藍店
同埋爆銀行佢大條道理拎ak47掃你都得
點解唔爆左啲爭議小啲既先
Push
唔係叫你唔打 我有撚話唔撐咩?叫班手足玩得好睇啲唔得既
你估做外國文宣好撚易?唔同你係連登出個post敢簡單,日日寫唔同文去美英加報紙,將直播加英文字幕,十幾個tweeter,reddit日日推上hit
Push
同意
幾時講警察唔得
政府建築物、狗官、議員辨事處
「發現新大陸」煙魔法、本地制裁名單、臨時政府整合
https://lih.kg/1623828
我建議淨係噴油先 表達左反中信息先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞