[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
agger 唔可以製造機會比契弟渾水摸魚
笑撚死人咩
果日開完實彈上撚晒頭版,邊個仲覺得你真誠對話
弱智
推呀
一班冷氣順民 連出黎都唔敢 淨係識得驚呢樣 驚嗰樣 幻想會冇左外國支持就玩完

點解你地咁驚 因為你地根本無諗過可以靠自己爭取。

我地可以行到今時今日 唔係靠外國支持 係靠我地堅持 同勇武為我地犧牲咋

醒啦 風向撚
明明支共陷內竊國70年以黎最大既政治危機
呢班撚樣仲教人抗爭
你識條春咩,屌你老母
有本事落去感受下先講啦
你真係唔知啲鬼佬點樣諗,啲鬼佬就係同你一樣會覺得 :係呀發嗰個總統都好真誠對話。

你咪繼續做囉,我啲和理非又唔會有啲咩事嘅。
係咪都驚入你數,要入你阻撚到咩,臥底捉手足,插贓嫁禍,入你暴動,過蒙面法,被自殺,有冇一樣你阻到阿最細既又驚,驚都唔關你事啦,你嘆緊冷氣咋
fake
你喺度同我講唔好高估美國力量做乜?
我依家覆緊上面果個人話“唔好覺國際民意無用”,佢意思即係搞人鋪頭會失國際民意呀,我咪解釋返國際民意唔會失囉

你依家同我講唔好高估美國力量,係咪想話國際民意無用?咁你應該覆上面果個話“唔好覺得國際民意無用”既人啦

都同你解釋左點解香港人追求民主自由反極權係合符西方利益,西方社會支持香港=企道德高地,而且美國帶頭更加會支持香港人

仲有,美國係要幫你既,佢自己會搵位入,無位佢都會自己整位入,所以你唔洗擔心出師無名,而且依家擺明大把位俾美國入
咁你收嗲啦 贏左你咪出黎收割羅 勇武嘅覺悟就係幾不齒都要carry你呢種人羅 可憐
點撚樣憨鳩法呀?你咁撚醒不如你帶領啦
文宣其中一個作用就係補鑊,或者解釋清楚,叫文宣做野有咩問題!
之後先啦 都有排之後先發生
而家集中火力搞爛美心
以儆效尤
痴撚線
係咪深夜特別多呢啲on9
其實係
核彈都唔割
同意 針對政府先係重重點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞