[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
請停止攻擊多貴重物品既商鋪 如中移動
頭先ssp有人爆中移動電話舖
一班南亞stand by緊偷iphone 11
ssp本身好多南亞人成日偷野 ,之前佢已經爆過士多同成日打架搶野
到時只會入示威者數
就算將全香港中移動分店全滅,作為一間國企有國家機器無限支持好快就會捲土重來
為左一時之快 對最重要既五大訴求無實質幫助

再爆得就會有人笠撚住個頭跟住爆金鋪錶鋪/爆入銀行搶錢
偷晒d嘢再入鳩大家數
仲可以名正言順用實彈打搶劫金鋪/銀行既劫匪

咁落去只會引黎一班臥底狗 同南亞小偷混入現場示威者到處破壞店舖
然後有人唔同意/混亂之際
就會發生打群架>你分唔人同狗>狗隻裹應外合 突擊圍捕>入鳩你搶掠

,
最開心既會係淋病
成功將焦點推到
示威者間互相割席同 臥底狗&南亞小偷混水摸魚
我地將會忙於污水戰 同埋人民對人民

就好似之前咁 日日做偵探玩通靈問米
我地必需自我修正
請停止攻擊多貴重物品既商鋪,你話爆左唔拎,點都會一定有人/狗唔跟
到時係咪要浪費時間同佢講經/打架,等狗隻突擊圍捕,再全撚部都入晒我地數

我地可以行到今時今日係因為 反送中&反警黑
得到社會大多人支持 , 係最大公約數
要做就去關懷下建制班撚樣
唔同意歡迎留言屌柒我
push
漁人得利
Ture
aga
根本一開始就唔應該啦你要爆中資鋪全香港大9把鋪中資啦,咁你就要爆晒去?
Agree
咁一於又出去
1. 靜坐到天黑/天黑聚會
2.一齊亮手機燈
3.今天我
4.比d掌聲自己

咁好冇?
又吹淡風 大家睇路
中資鋪有大量錢就免死金牌?
P牌仔收皮啦
Makes sense
人哋已經逼到埋牆,重唔反擊自縛呀?
大財團好多都藍店,遲啲班狗帶多兩帶風向,咪全香港都爆撚曬
樓主仲未有攬炒之心
不推文
政府迫,攬炒
我會建議大家同記者講
歡迎佢地去拍+訪問所有偷野嘅人
岩呀,我都係咁諗,愈黎愈大陣伏味
文宣本身已經弱,咁搞法再遲啲點文宣都救唔到
真係要推,廢撚事益班藍屍

點解香港人示威抗爭都咁多外國支持?係因為我地唔會好似支那咁示威走去搶野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞