[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
唔好比蝻同蝗得利
小型破壞可以

但大型破壞要對準政權呀!政府建築物同黨鐵!
對準政權就ok其實
true
支持,揼民賤聯入垃圾桶
先唔分化
今時今日臥底要扮示威者做乜都得,殺人放火都可以入示威者數,但係我地都阻止唔到
分分鐘你咁樣remind完佢地就爆比你睇
我地本來就係吹唔到漲,由day1有人嗌香港獨立你地都係吹唔漲,然後用文宣救返之麻
我地要Educate返自己人既同時,我地唔可以割

裝修係高效,但高風險
貴重物品店 只建議噴罪名/標語,
中英對照,傳媒影相=文宣
好快應該有鬼扮示威者爆金鋪,打爆atm搶錢
睇#95嘅replies
太貴重既寫下大字就ok了 琴晚就算係360都有仆街大媽去執
支那武力解決唔到係因為呢個世界有人武力勁過佢呀?
我就無話過武力係萬能,係你話武力係解決唔到事情咋,事實就係世界歷史好多野都係用武力先解決到
鬼唔知武力要付出代價呀?有得唔付出代價,可以唔用武力解決,邊個會想付出代價呀?

我上面話無槍唔應該出嚟唔應該反抗,意思就係係咪無槍就唔可以出嚟勇武抗爭反抗囉,無偷換概念,係你唔撚明我講咩咋

佢邊到有根邊到有據指出嚟啦,你講到唔屙尿就可以爭取到民主自由嚟比喻事物可以預測,我真係get唔到你啲智障比喻
我睇曬 早幾日一早講得把口嘅藍罷食 紅同有做嘢嘅藍裝修 去search下keywords搵返啲po啦
我覺得搞黨鐵 政府冇問題 但係裝修藍店就....
P推!認同
樓主講得啱
係要攬炒 但係唔係咁
咁好機會做世界 警察又咩都唔理
一陣魚目混珠栽贓嫁禍咩都入曬示威者數先
到時文宣幾多都黎唔切
蒙臉法今日正式開始!有以下對策
https://lih.kg/1623498
冇人話要裝修得把口嘅藍 但有做嘢害我地 eg 美心太子女去聯合國抹黑 又寫信去學校叫炒咗啲罷課嘅老師同埋踢罷課嘅學生走先搞美心
或者我用武力解決唔到問題呢個講法唔係咁準確,我只係想暴力同講爆鋪解決唔到香港問題,只會令示威者處境惡化

咁你駁我乜撚野?我從來冇話唔反抗

On9,咪撚鼓吹搶野,仆街

到最後係同路人中招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞