[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
必須自我修正
lm等睇佢講到自己有份參與黃背心咁 真係人唔笑狗都吠
爆鋪只係因為目標容易得手,係為左發洩仇恨,唔係為左嬴
裝修冇咩做過特別野既中資商店
不如裝修政府機構&民賤聯/支持蒙面法既議員辦事
爆舖對文宣成本好高,用嚟同藍屍五毛打泥漿摔角嘅人力時間本來可以用嚟煲其他戰線
懲罰分級好重要,我哋要發展爆舖以外嘅手段,貼祖國70年sticker、
殺雞儆猴,一兩隻足矣
咁不如下次你去現場叫人唔好做啦,你喺網上講,無人會聽架
我意思只係打爛啲嘢算

附近有水喉就易搞
俾人爆完一次唔通第二日仲放幾十部機等你偷咩
兒登發表意見就=5毛/分化撚
爆舖對文宣成本好高,用嚟同藍屍五毛打泥漿摔角嘅人力時間本來可以用嚟煲其他戰線
懲罰分級好重要,我哋要發展爆舖以外嘅手段,貼祖國70年sticker、
殺雞儆猴,一兩隻足矣
唔好以為連登係主流民意求下大家
請大家唔好覺得本地/國際民意無用
觀感好重要
d人撐你都係覺得200萬人好和平好靚地爭取自由
到你升級 因為警察濫權d人都尚可理解
你爆野甚至有呢d搶野既rumours出
人地仲點會撐
外國人點會理解我地爆美心爆360甚至普通藍店

唉 有時真係要離開comfort zone睇下世界先幫到件事
我知好多手足好細個/無咩抗爭經驗
我都係 全香港人都係
但要贏 理性好重要!

對付藍店 佢地想賺錢姐
我地罷買罷食 好睇又有效
你爆佢鋪甚至幫佢地賺同情分
殺雞儆猴,一兩隻足矣
樓主講得有佢嘅道理, 前線不妨諗清楚
你喺外國人眼中變左暴徒仲點企道得高地呀,人地政客都係為選標先撐香港,當外國市民都唔撐你就冇人會再為香港發聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞