[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
偷野班南亞/大媽好明顯唔係自己人,咁點解會入示威者數?
不割蓆
push
Pish
我覺得裝修還裝修
大家可唔可以好似流星花園F4咁
貼張野 寫罪狀 或者貼個大label 之後先開波
比d 人知道點解要咁做 同埋主攻係邊個
你估個個都上連登咩
所以未話唔好逢見到中資都爆囉

成本高利益少,蝕本生意來做唔過
歡迎討論、指正、反駁
唔好乜都唔講就話5毛分化割席
唔係有無偷野問題,而係爆入去呢樣本身已經好有爭議性,唔係個個都知你做緊乜,尤其係外界,文宣唔係萬能嘅,同埋近一兩個月嘅文宣無初頭咁強盛
只要大圍都吹唔搞民店既風 仲有人搞就會分到人鬼
依家要對準政權,千奇唔好俾位人入
要搞就搞番狗屋中聯辦 睇下d人點跟
要攪中移動轉台已經足夠
打爆啲權貴派辦事處
咁冇得扮啦
.
你地咪繼續和平抗爭囉
同平時d咀炮撚一樣,你有你用口屌popo屌政府
畜龍一衝就打撚到d手足頭破血流
你地話咩唔好破壞唔好點點點
法國淨係為一個工時既修例又燒車又剩個政府先跪底
香港人日日得把口
百幾日過千手足被捕仲同個無血性既政府講人權講和平?
呢場係一場戰爭啊
係得你班風向撚同和理非仲覺得係一場普通抗爭
對面開埋槍啦 要唔要武勇舉高手向進行去感化popo啊?
支持對準目標,唔好逢中字頭都攪,咁樣無理據,件事會變質!
就係要爆哂佢
將中資驅逐出香港
搞政府合署同禮賓府啦
其實我地真係好需要話比全世界人知我地既原則/底線
https://lih.kg/1624038

咁做可能會幫到

集中主線,對準政權
政府合署
中資商鋪只係副線
其實我地真係好需要話比全世界人知我地既原則/底線
https://lih.kg/1624038
block
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞