[警世沙盤推演] 立刻停止攻擊中字頭商舖 包含中移動,

1420 回覆
3061 Like 501 Dislike
香港冇外國有咩可以鬥?政府同中國都係怕人權法先搞咁多野。唔係唔俾搞,只係停停,做下文宣先,之後再做。停一停恢復元氣,又可以親自解釋下點解要咁樣做

長期戰爭唔係就咁不停衝就可以嘅,係適當時候停一停,適當時候再做。
對準政權,爆哂d建制議員辦事處先
對準政權,區議員辦事處,議員辦事處,中資餐廳

餐廳可以大搞,因為佢地本身利潤好低,平均7%利潤,所以要大量生意,佢地做少一個禮拜,果一個月已經冇錢賺

所以咁多餐廳都唔敢出太多聲,因為生意真係難做
發洩下
同意樓主,而家好多風向撚,一唔同自己諗法就去屌。

其實係不割蓆底下,我地要不停檢討,場運動先可以繼續行落去!
唔係要叫停 但希望可以冷靜諗清楚
推, 喺民主人權法未通過之前, 各手足要忍一忍, 唔係搞到美國用唔到支持民主既藉口支持我地!
勿讓示威者被嫁禍
你又知佢地會接受採訪,班賊唔係手足,冇道義可言,拎完野就走
🙅‍♂️🙅‍♂️贊成停止
紅色資本無搞過我地?無明搞都有暗搞!
只裝修明搞 唔裝修暗搞?
乜你個人咁簡飲擇食

醒下啦
無錯狗官、保皇狗需要大家關懷
更加要針對建制派議員, 佢哋係不停直接賣港,如民建聯副主席陳學鋒在西環村的辦公室亦遭爆門....
建制派聯署議員:
廖長江 馬逢國 姚思榮 陳健波 陳振英 謝偉銓
李慧瓊 陳克勤 蔣麗芸 周浩鼎 黃定光 柯創盛 梁志祥 陳恒鑌 葛珮帆
何俊賢 劉國勳 張國鈞 鄭泳舜
林健鋒 張華峰 石禮謙 盧偉國 梁美芬 劉業強 吳永嘉
黃國健 郭偉強 麥美娟 陸頌雄 何啟明
張宇人 易志明 邵家輝
葉劉淑儀 容海恩
謝偉俊 何君堯
潘兆平 陳凱欣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞