【異能者第三季】是咁的,我毒死自己堂阿哥(2)

1001 回覆
53 Like 2 Dislike

醫生話身體裏面啲野扭曲咗 我都想知做咩事

睪丸條血管?

好似話係 好大問題嘅?

點解會估到

人體內可以扭曲既野唔多
應該急症黎架吧
睇扭成得,扭得勁又唔及時處理可以準備做陳奕迅

我能力嘅代價點解重咁多

代價係扭蛋

但重點係 扭完蛋都唔知自己係咩能力
幾點有文睇,好眼瞓
LM
想問下可唔可以留名入下個故
小弟今日終於搞完公司嘢
頭先做完report ,今晚只有少量文

秋站在屋船上,鐵靴在甲板上拖出兩道一米的長痕。鋼面具漸漸褪去,厲目閃爍不定,陰冷地掃了一眼海面,然後將視線移向發麻的右手。

這時候,秋右手的鱗甲發黑,跟阿魏接觸指節位置居然被腐蝕得薄如蟬翼!一直引以為最強武器的鋼甲異能,竟然被一個

秋抿一抿薄唇,低聲唸了一句,右掌的鋼甲「鏗鏘」一聲落地,瞬間變成一堆靡粉,隨風而散。

「魏獨........你一定要死。」秋面無血色,一向整齊的油頭變得凌亂,瀏海一彎一彎的蓋著滲汗的前額,話中流露出濃濃的殺機。

另一邊廂,陳一從另一艘屋船的船杵落下,佇立在滿地殘肢的甲板上,若有所思地凝望遠方,羈傲的臉上掛起一絲耐人尋味的笑容。

循陳一的視線一直延伸,正是犬郎跟阿離逃走的方向!

「主人,需唔需派人查探,抑或主人直接將快艇擊沉滅口?」黑服軍人從旁問道。

「嘿,唔需要,我已經大致上估到。既然喺人地嘅家事,我又何需插手?再者,佢唔死,遊戲會更加精采。僕人作反,到底甲神會點應對?實在太有趣,嘿嘿。」他笑了兩聲,張開灰色巨翅,拍翼升上半空。

「情同手足?人性嘅底線到底起邊?阿墳,你又會點抉擇?仲有一年........嘿嘿。」陳一的笑容更深了。
LM

仆街巴打

無問題呀 但要到正傳
感激留名
聽日覆巴打絲打 今日實在太攰
聽日會有新一章 :交易者
出少左?

一直引以為最強武器的鋼甲異能,竟然被一個...
小弟今日終於搞完公司嘢
頭先做完report ,今晚只有少量文

秋站在屋船上,鐵靴在甲板上拖出兩道一米的長痕。鋼面具漸漸褪去,厲目閃爍不定,陰冷地掃了一眼海面,然後將視線移向發麻的右手。

這時候,秋右手的鱗甲發黑,跟阿魏接觸指節位置居然被腐蝕得薄如蟬翼!一直引以為最強武器的鋼甲異能,竟然被一個

秋抿一抿薄唇,低聲唸了一句,右掌的鋼甲「鏗鏘」一聲落地,瞬間變成一堆靡粉,隨風而散。

「魏獨........你一定要死。」秋面無血色,一向整齊的油頭變得凌亂,瀏海一彎一彎的蓋著滲汗的前額,話中流露出濃濃的殺機。

另一邊廂,陳一從另一艘屋船的船杵落下,佇立在滿地殘肢的甲板上,若有所思地凝望遠方,羈傲的臉上掛起一絲耐人尋味的笑容。

循陳一的視線一直延伸,正是犬郎跟阿離逃走的方向!

「主人,需唔需派人查探,抑或主人直接將快艇擊沉滅口?」黑服軍人從旁問道。

「嘿,唔需要,我已經大致上估到。既然喺人地嘅家事,我又何需插手?再者,佢唔死,遊戲會更加精采。僕人作反,到底甲神會點應對?實在太有趣,嘿嘿。」他笑了兩聲,張開灰色巨翅,拍翼升上半空。

「情同手足?人性嘅底線到底起邊?阿墳,你又會點抉擇?仲有一年........嘿嘿。」陳一的笑容更深了。

係咪漏左?
腐蝕正
一直引以為傲,自己最強的武器–––––鋼甲異能,竟然被一個還未懂控制異能且瀕死的宅男,用那詭異的能力,傷到自己到這個地步。
一直引以為傲,自己最強的武器–––––鋼甲異能,竟然被一個還未懂控制異能且瀕死的宅男,用那詭異的能力,傷到自己到這個地步。

秋爺改返名?定係另一個巴打嚟

真嗰個

作者講漏野人物自己補

作者講漏野人物自己補

作者講漏野人物自己補

我地呢埋角色都幾落力

作者講漏野人物自己補

我地呢埋角色都幾落力

無問題呀 但要到正傳
感激留名

正啊 路飛巴打

無問題呀 但要到正傳
感激留名

正啊 路飛巴打

又有玩夢撚

感激秋爺 自己對白自己講
小弟尋日真喺攰到眼花

仲唔講到我個稱號點黎?唔會要李醫生死呀嗎

仲唔講到我個稱號點黎?唔會要李醫生死呀嗎

輪迴前傳都仲有出現 邊會死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞