【異能者第三季】是咁的,我毒死自己堂阿哥(2)

1001 回覆
53 Like 2 Dislike
其實唔知有冇人同我一樣,我有時喺街會喺度諗,會唔會身邊擦身而過嘅,就係墳巴,中出巴,鏡海巴,口水巴佢地呢
p. s on9 9up

你指真人?

係呀
其實唔知有冇人同我一樣,我有時喺街會喺度諗,會唔會身邊擦身而過嘅,就係墳巴,中出巴,鏡海巴,口水巴佢地呢

你指真人?

有可能咖 得閒你可以問下身邊啲人

會唔會比人當傻佬?

你指真人?

係呀

如果你係街見到個頭髮及肩或者扎左辮
黑啡兩截色
同時又有番鬚的男人
你可以問下佢係咪鏡海
但請先自報家門
你報左家門我會認的

你指真人?

係呀

黑啡兩截色
同時又有番鬚的男人
你可以問下佢係咪鏡海
但請先自報家門
你報左家門我會認的

但唔好影相
每一季嘅boss都有意思
飛地對遁地
內心脆弱對幻術
腐蝕一切對刀槍不入

飛地
弱點就係太完美

你指真人?

有可能咖 得閒你可以問下身邊啲人

會唔會比人當傻佬?

唔會嘅,最多味你話認錯人

你指真人?

係呀

黑啡兩截色
同時又有番鬚的男人
你可以問下佢係咪鏡海
但請先自報家門
你報左家門我會認的

係無藝毒巴

你指真人?

係呀

黑啡兩截色
同時又有番鬚的男人
你可以問下佢係咪鏡海
但請先自報家門
你報左家門我會認的

係無藝毒巴

你戴住av女優面具我地會同你相認

你指真人?

係呀

黑啡兩截色
同時又有番鬚的男人
你可以問下佢係咪鏡海
但請先自報家門
你報左家門我會認的

係無藝毒巴

咁我要點先認到你

你指真人?

係呀

黑啡兩截色
同時又有番鬚的男人
你可以問下佢係咪鏡海
但請先自報家門
你報左家門我會認的

但唔好影相

好喎,我留意下

你指真人?

係呀

黑啡兩截色
同時又有番鬚的男人
你可以問下佢係咪鏡海
但請先自報家門
你報左家門我會認的

係無藝毒巴

咁我要點先認到你

試下一路戴住個面具一路嗌,你地快啲走先,松島老師自然有辦法走,咁易認啲

你指真人?

係呀

黑啡兩截色
同時又有番鬚的男人
你可以問下佢係咪鏡海
但請先自報家門
你報左家門我會認的

係無藝毒巴

阿魏巴,我都想見呀

你指真人?

係呀

黑啡兩截色
同時又有番鬚的男人
你可以問下佢係咪鏡海
但請先自報家門
你報左家門我會認的

係無藝毒巴

其實屌板巴,我都想見,喺面試故已經有留意你
其實大貪講句,個個都想見下,我只一個中分頭嘅矮仔,雖然好普通,已經係最大特徵,所以希望有緣可以見到啦
其實我硬係凝住各位巴打,都好大個,歲數一定大過我
係咁廢up添,sorry,推一推先

唔會嘅 除非你讀緊中學

唔會嘅 除非你讀緊中學

唔會嘅 除非你讀緊中學

呢句真喎,同埋其實大家現實都係平凡人,唔使講到自己咁平庸,我又何嘗唔係一個衣著平淡嘅大專仔呢

唔會嘅 除非你讀緊中學

呢句真喎,同埋其實大家現實都係平凡人,唔使講到自己咁平庸,我又何嘗唔係一個衣著平淡嘅大專仔呢

我都係,但我留左鬚同頭髮,成日唔係比人當3x歲就比人當姐姐仔
真係試過比人叫姐姐仔

唔會嘅 除非你讀緊中學

你講啱了

唔會嘅 除非你讀緊中學

我都係,但我留左鬚同頭髮,成日唔係比人當3x歲就比人當姐姐仔
真係試過比人叫姐姐仔

我個樣其實生得幾細個,加上重點係我生得矮,成日都比人覺得係中一,二,宜家中學就畢業,搭的士,個司機話,中六,唔似喎,以為係中二,三添,唉,所以宜家都成日唔剃鬚,等人望落成熟的

唔會嘅 除非你讀緊中學

真係試過比人叫姐姐仔

我個樣其實生得幾細個,加上重點係我生得矮,成日都比人覺得係中一,二,宜家中學就畢業,搭的士,個司機話,中六,唔似喎,以為係中二,三添,唉,所以宜家都成日唔剃鬚,等人望落成熟的

我都唔大你好多姐
唔剃鬚真係可以差好遠
Btw呢個鐘數中出巴都仲未見人嘅
深夜出文!!!

看著阿離跟犬郎遠去,阿魏蒼白的臉色稍稍緩和。犬郎只要能夠順利到安全地方治療,以他的體格,這種傷勢大概死不了。他心裡暗道。

不過,有一件重要的事阿魏並沒說出來。他的異能竟然快要用盡!雖然此際還可以勉強維持「黑爪」狀態,可是後腦杓有如針刺一般,兩耳嗡嗡作響,頭痛欲裂。

鼻血沿兩邊鼻孔一滴一滴滑下來,彷彿在提示他再不收回異能便會力竭而亡。阿魏一直把精神放在這場生死戰之中,完全沒有預算過原來異能居然也有限制。是時間嗎?由潛上船到現在大概用了十五分鐘左右吧。還是因為份量?只要我短時間抽取大量生命力便力到達這個無形的極限,然後把自己催悲的爆體而亡?

媽的。阿魏不禁搖頭罵了一句,苦澀一笑。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞